Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Smart hub nie działa

(Temat utworzony: 18-11-2024 06:30 PM)
330 Wyświetlenia
dominik1999210
First Poster
Opcje

Cześć, mam problem z niedawno zakupionym używanym telewizorem UE46F7000. Tak jak w tytule nie działa Smarthub, nie ma żadnych aplikacji, czasem pojawia się yt ale też nie działa, ponadto nie da się zalogować do konta Samsung, opcja jest niedostępna i cały czas jest na szaro. Dodam, że telewizor podobno był kupiony w Anglii jakieś dwa lata temu. Co może być przyczyną tego problemu i jakie może być rozwiązanie? Uprzedzając pytania o aktualizację oprogramowania, wyskakuje błąd 800, co podobno oznacza, że oprogramowanie jest najnowsze. Reset do ustawień fabrycznych nic nie dał.

0 Like

2 Rozwiązania

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Cześć! Z tego co widzę to F7000 wyszedł w 2013 roku, więc to nic dziwnego, że większość funkcji nie działa. Jest to naprawdę fajny model mimo swojego wieku, ma sterowanie gestami, czy opcje montażu Evolution Kit. Na moim modelu z serii niżej też 2013 działał jeszcze na wakacjach YouTube. Nie wiem jak teraz. Netflix i TVP VOD nie działa już od kilku lat. Czy normalnie na TV działa Przeglądarka internetowa? Myślę, że Samsung wyłączył już wsparcie dla tego modelu. Pozostaje pewnie zakup jakiejś przystawki np. Chromecast 4

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

Rozwiązanie
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Jak TV został zakupiony w Anglii to nic nie zrobisz tylko wymiana płyty główniej rozwiąże problem.

Tańsze rozwiązanie to zakup przestawki Smart.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

2 Odpowiedzi
Rozwiązanie
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Cześć! Z tego co widzę to F7000 wyszedł w 2013 roku, więc to nic dziwnego, że większość funkcji nie działa. Jest to naprawdę fajny model mimo swojego wieku, ma sterowanie gestami, czy opcje montażu Evolution Kit. Na moim modelu z serii niżej też 2013 działał jeszcze na wakacjach YouTube. Nie wiem jak teraz. Netflix i TVP VOD nie działa już od kilku lat. Czy normalnie na TV działa Przeglądarka internetowa? Myślę, że Samsung wyłączył już wsparcie dla tego modelu. Pozostaje pewnie zakup jakiejś przystawki np. Chromecast 4
Rozwiązanie
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Jak TV został zakupiony w Anglii to nic nie zrobisz tylko wymiana płyty główniej rozwiąże problem.

Tańsze rozwiązanie to zakup przestawki Smart.