Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Reklamy w Smart Hub

(Temat utworzony: 24-05-2019 01:34 PM)
2005 Wyświetlenia
fipii
Apprentice
Opcje

Witam

Kilka dni temu kupiłem nowy tv Samsunga, model UE65NU7022. 

Wcześniej miałem przez kilka lat model J6200 i zdziwiło mnie że w tym nowym tv są reklamy na pasku Smart Hub-a. Czy to normalne czy ja coś źle skonfigurowałem? Była już reklama Disney Channel a teraz jest reklama McDonald's

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@fipii tak to normalne.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
21 Odpowiedzi
Rozwiązanie
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@fipii tak to normalne.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
MonikaGS
Helping Hand
Opcje

Cześć @fipii, widzę, że odkryłeś nową usługę :smiling-face:

Dopowiem,  że została ona zaprojektowana z myślą o użytkownikach. Zamysł jest taki, aby posiadacze tv Samsung mieli większe możliwości odkrywania nowych filmów, seriali, ofert promocyjnych oraz usług.

Reklamy i usługi na platformie Samsung Smart Hub są widoczne na panelu głównym (po lewej stronie paska z aplikacjami). Jak pewnie zauważyłes, będąc częścią Smart Hub, nie zakłócają one oglądania telewizji. Od Ciebie zaś zależy, czy zechcesz na nie zareagować :smiling-face:

Dodam, że Samsung świadczy usługi (w tym wyświetla informacje o dostępnych produktach i usługach) zgodnie z warunkami i polityką prywatności zaakceptowanymi przez użytkownika w trakcie pierwszego uruchomienia telewizora.

Gdybyś miał więcej pytań, pisz śmiało na priv. Szerokiej drogi z nowym cackiem :face-with-tears-of-joy:

Pozdrawiam

MonikaK

Abisai78
Helping Hand
Opcje

Dotyczy modelu QN91A Neo QLED z softem w wersji 2111.1 (grudzień'22) - to jakiś skandal jest, kupuję (z pewnością nie jestem tu jedyny) telewizor za grube tysiące, a Samsung mi dodaje reklamę na pasek sterowania TV jak by to jakaś wersja demo była???

Pierwszy raz mi się to pojawiło (reklama HBO Max) i domyślam się, że gdzieś to jest ładnie zapisane w zasadach prywatności, regulaminie użytkowania etc. ale czy da się to jakoś usunąć???

vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Abisai78  Czy możesz pokazać o jakie reklamy chodzi na pasku czy może jest z HbbTV?

https://eu.community.samsung.com/t5/telewizory/reklamy-w-smart-hub/m-p/1155908

U mnie też taka reklama się pojawiła na modelu z 2019 roku.

kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@vdsl2, U mnie wczoraj pojawiła się poniższa reklama

20230116_183840.jpg

20230116_175450.jpg

Q80A 2111.1

vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@kamil40013  Dokładnie taka sama ale tylko raz.

0 Like
Abisai78
Helping Hand
Opcje

@vdsl2 dokładnie taka sama- była wczoraj, dzisiaj nie ma... 😕

To chyba takie okazjonalne niespodzianki - w tym przypadku z okazji premiery serialu The Last of Us...

0 Like
Evarios
Student
Opcje

Dramat też mam dokładnie to samo na moim 75" QN91A. Kupuje sprzęt z najwyższej półki, wszystko śmiga super, mogę z czystym sercem polecic, a tu takie *****. Poczułem się jakbym kupił najtańszego Xiaomi. No nic, trzeba uważniej patrzeć na to co sony na w swojej ofercie. A żeby było śmieszniej to zaraz obok jest zainstalowane i opłacone hbo max...

16741820164781938810648053510973.jpg

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Evarios  Wydaje mi się że wyraziłeś zgodę na wyświetlanie reklam?

20230120_122904.jpg