Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Różnice pomiędzy modelami: QE55Q74TAT, QE55Q75TAT, QE55Q77TAT

(Temat utworzony: 26-12-2020 05:20 PM)
324 Wyświetlenia
Maciejwl
Navigator
Opcje

Jak w temacie, jakie są różnice pomiędzy modelami? Jeżeli znacie kolejne mutacje to również proszę o ich podanie. Na stronach sklepów online nie ma żadnych, a domyślam się, że są np. w kolorze obudowy czy pilota. Wpadłem na model QE55Q70TAT, ale ten skreślilem na wstępie, bo ma gorszy Picture Quality. Mogę prosić o info? Bo zamawiać tv będę online.

0 Like
7 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Popraw czcionka na normalną. Ja nie widzę żadnej różnicy między tymi modelami.

https://www.euro.com.pl/porownanie.bhtml?p1=68653763537&p2=68653707993&p3=60829723129

0 Like
Maciejwl
Navigator
Opcje
...no właśnie większość sklepów ma nieprecyzyjne informacje i stąd w porównaniu wychodzi to samo. Również w euro to sprawdzałem i stąd pytanie tutaj. Gdyby nie było różnic to po co wprowadzać nowy model?
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Więcej możesz, dowiedzieć się na infolinii Samsung tam mają, więcej informacji o specyfikacji niż jest na stronie Samsunga.

0 Like
Maciejwl
Navigator
Opcje
póki co pytałem na fanpage Samsung i tam mądre głowy skierowały mnie tutaj :smiling-face:
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Maciejwl  Wysłałem Ci wiadomość prywatną.

0 Like
Maciejwl
Navigator
Opcje
? nie jestem biegły w tym samsungowym forum, nic na apce members w tel. nie przyszło 😞
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Maciejwl  Musisz się zalogować na forum przez przeglądarkę w aplikacji Samsung Members nie ma możliwości przeglądania wiadomości prywatnych.

0 Like