Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Problem z aplikacją Player na 50J6240

(Temat utworzony: 06-02-2018 06:27 PM)
11261 Wyświetlenia
ArtiMDV
Journeyman
Opcje

Czy ktoś z was spotkał się z takim problemem. Po samoczynne aktualizacji aplikacji Player 1 lutego mam taki oto komunikat. Reset serwisowy nic nie pomógł a w Player rozkładają ręce.15179379954371081642830.jpg

0 Like
Przejdź do rozwiązania
StaszekM
Helping Hand
Opcje

Cześć 

Jak mówił Szewcu72 skontaktuj się może z TVN-em w celu wyjaśnienia sprawy.
Kod błędu, który widoczny jest na screenie może wskazywać na błąd wewnętrzny aplikacji, i tylko twórca tej aplikacji, w tym przypadku TVN może go naprawić.

0 Like
cl9vius
Student
Opcje

Witam,

Ja mam problem z aplikacją Player.pl, mianowicie w ogóle nie odpala na nowo zakupionym tv.

Posiadam Samsunga UE49MU6452.. oraz stałe łącze 10Mbit/s, które z poprzednim TV i starszą wersją Playera wystarczało.20180522_224656.jpg

Widzę, że piszecie o jakimś telefonie do Samsunga i czyszczeniu cache - co to za Nr?

Pozdrawiam 

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Zanim wykonasz reset nowego TV, sprawdź aktualność oprogramowania. Najnowszą wersję znajdziesz na tej stronie: http://www.samsung.com/pl/support/model/UE49MU6452UXXH
Na początek wykonaj aktualizacje przez menu telewizora. Gdy tv powie, ze jest aktualny, sprawdź czy ma tę samą co na stronie. Jeżeli nie, pobierz i wykonaj aktualizację z użyciem pendrive. Instrukcja aktualizacji w instrukcji obsługi tv lub w wersji pdf również do pobrania ze strony.
Po wszystkim możesz spróbować reinstalacji aplikacji. Jeżeli to zawiedzie, wtedy kontakt z infolinią Samsunga.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
cl9vius
Student
Opcje

Dobry wieczór,

Dzięki za odpowiedź.. :smiling-face:

A więc tak sprawdziłem aktualizację - mam najnowszą 1210.

Zrobiłem reinstalkę playera - ver. 5.0.0

Zrobiłem reset SmartHuba.

Nie pomogło nic..

0 Like
StaszekM
Helping Hand
Opcje

Cześć 

Zadzwoń proszę na infolinię, konsultant połączy się zdalnie z Twoim tv i wykona czyszczenie cache.

0 Like
Marcin75
First Poster
Opcje

Witam,

Od jakiegoś czasu zauważyłem, z lewej strony ekranu czarny pionowy pasek (szerokości ok 2 cm) biegnący przez całą wysokość ekranu - problem pojawia się tylko w wypadku aplikacji Player, przy innych aplikacjach jak też podczas oglądania programów tv problem nie występuje. Dodam, że aplikację Player mam aktualną, podobnie jak oprogramowanie systemowe Tv. Spotkał się ktoś z podobnym objawem ? Będę wdzięczny za wszelkie sugestie.

0 Like
Th3LOQ
Pioneer
Opcje
Potwierdzam też tak mam. To wina aplikacji, od ostatniej aktualizacji Pleyera tak jest.
0 Like
Marcin75
First Poster
Opcje

@Th3LOQ  napisał(a):
Potwierdzam też tak mam. To wina aplikacji, od ostatniej aktualizacji Pleyera tak jest.

Tak, też mi się wydawało. Podziękował za info.

0 Like
WiesiekOld
Pioneer
Opcje

Dwa TV Samsung w domu i na obu nie uruchamia się aplikacja Player. Wczytuje się ekran początkowy i już potem TV nie reaguje na pilota. TV w stanie zawieszenia. Po kilku sekundach TV wyskakuje z aplikacji. Próbowałem internetu od innego dostawcy poprzez telefon jako router WiFi ... i to samo. Syn ma TV Samsunga nówkę i u niego Player chodzi ! 

O co tu chodzi ?

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@WiesiekOld, Podaj nam proszę jakiego modelu telewizora dotyczy Twój problem.