Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Problem z aplikacją Player na 50J6240

(Temat utworzony: 06-02-2018 06:27 PM)
11263 Wyświetlenia
ArtiMDV
Journeyman
Opcje

Czy ktoś z was spotkał się z takim problemem. Po samoczynne aktualizacji aplikacji Player 1 lutego mam taki oto komunikat. Reset serwisowy nic nie pomógł a w Player rozkładają ręce.15179379954371081642830.jpg

0 Like
Przejdź do rozwiązania
51 Odpowiedzi
WiesiekOld
Pioneer
Opcje

Jeden z dwóch (ten starszy) to UE65KS7000SXXH LEDSUHD

0 Like
WiesiekOld
Pioneer
Opcje
Wszystko to robiłem oprócz metody nr 4. Zbyt drastyczna. Jakiś czas temu wchodziłem w aplikację Player. I jak pamiętam to udawało mi się "chodzić" po aplikacji. Dzisiaj strona która mi się pojawia uaktualnia się o nowe pozycje ale nie reaguje na pilota.
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@WiesiekOld  Nie ma innego rozwiązania jak nie wykonasz punktu 4.

0 Like
WiesiekOld
Pioneer
Opcje

Jeszcze jeden przypadek reakcji TV. Uruchamiam Plaer'a przez przeglądarkę - player.pl. I też NIC. Kręci się na środku ekranu takie kółko i nie wywołuje tej strony WWW.

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@WiesiekOld  Zobacz co mii się wyświetla  przez WWW na modelu 43Q60RAT z 2019 roku?

20230525_145700.jpg

0 Like
WiesiekOld
Pioneer
Opcje

Wywołałem przez Google też taką strone WWW sklep.player.pl , gdzie można wykupić abonamenty do Player'a. I tu też na obu TV pojawia się "nieostra" strona z ofertami i kreci się kółko. 

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Napisz do developera aplikacji .player.  Chyba wiesz że Samsung nie odpowiada za aplikacje?

0 Like
WiesiekOld
Pioneer
Opcje

Na stronie pomoc.player.pl jest taki komunikat

Problemy z uruchomieniem najnowszej wersji aplikacji na telewizorach Samsung Tizen 2.4

Obecnie obserwujemy problemy z uruchomieniem najnowszej wersji aplikacji Player na telewizorach Samsung Tizen 2.4. Nasz zespół techniczny pracuje nad jak najszybszym rozwiązaniem tego problemu. Prosimy o cierpliwość i przepraszamy za niedogodności.

JS11
Journeyman
Opcje

Najlepiej nie uaktualniać Playera i tyle. 🤔

0 Like