Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Problem z aplikacją Player na 50J6240

(Temat utworzony: 06-02-2018 06:27 PM)
11124 Wyświetlenia
ArtiMDV
Journeyman
Opcje

Czy ktoś z was spotkał się z takim problemem. Po samoczynne aktualizacji aplikacji Player 1 lutego mam taki oto komunikat. Reset serwisowy nic nie pomógł a w Player rozkładają ręce.15179379954371081642830.jpg

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
MateuszS
Navigator
Opcje

Cześć

Obecnie jedynym rozwiązaniem na błąd 118 w aplikacji PLAYER jest kontakt z infolinią. Wyczyszczenie cache powoduje ponowne pobranie najnowszej wersji aplikacji i przywraca funkcjonalność. Podczas kontaktu telewizor powinien być podłączony do internetu aby można było zdalnie z nim się połączyć.

Pozdrawiam
Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij like!

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

51 Odpowiedzi
walerka62
Explorer
Opcje

Działa komuś aplikacja player.pl na Q7F. Od około dwóch tygodni po wejściu w widget player odpala się instalator apki dochodzi do 100 i wywala bład by spróbować później i tak w kółko

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Wymuś ponowną instalację aplikacji i podpytaj support playera, czy aby na pewno wspierają jeszcze twój model tv?

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Działa bez problemu. Zacznij od wymuszenia ponownej instalacji aplikacji w ustawieniach zakładki apps. Jeżeli nie zaskoczy zresetuj smart huba, w ostateczności tv do ustawień fabrycznych.player.jpg

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
walerka62
Explorer
Opcje
A jaką masz wersję aplikacji player.pl zainstalowaną w tv?
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
@walerka62
No teraz nie mam jak sprawdzić. W pracy jestem, przypomnij się późnym wieczorem.

0 Like
ArtiMDV
Journeyman
Opcje

Wszystko fajnie, z tym że nie mogę właśnie tego zrobić, ani odinstalować ani zainstalować co widać na moim zdjęciu. Jest tylko otwórz. Nawet reset serwisowy nic nie pomógł, bo TV wybudza się od razu z tą nową aplikacja. Napisałem do Player, mają myśleć. STary player śmigał aż miło,  a z tym widać że jest coś nie tak.

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
A ja nie mam jak teraz sprawdzić co się dziej, jestem w pracy. Jak będę miał siły :winking-face: to późnym wieczorem.

0 Like
ArtiMDV
Journeyman
Opcje

Widzę, że nikt nie ma takiego problemu, czyli najwyraźniej cały myk nie polega na aplikacji tylko na TV któremu się coś porypało. Temat do zamknięcia. Wzywam serwis.

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
A spróbuj jeszcze odłączyć telewizor od sieci na 5-10 min. niech napięcie na układach z jedzie do zera i pamięć się wyczyści. I po tym fabryka i sprawdź czy zaskoczy?
Ja u siebie sprawdziłem i wszystko jest ok, nawet ponowna instalacja apki.

0 Like