Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z aplikacją Polsat Box

(Temat utworzony: środa)
97 Wyświetlenia
Łysy82
Journeyman
Opcje
Witam mam problem, a wlasciwie 2 posiadam telewizor  Samsung QE65Q77DAT 65 cali i oglądają na nim Polsat Box Go dzieje sie tak, że po jakims czasie głos wyprzedza obraz, a po reklamie ogladając serial nie leci od miejsca w którym reklama sie włączyła tylko od poczatku odcinka. Z internetem wszystko ok na telefonie S24U tez wiec problem musi byc gdzies w telewizorze. Z góry dzieki za pomoc pozdrawiam.
0 Like
8 Odpowiedzi
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Łysy82, próbowałeś reinstalacji aplikacji?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Łysy82
Journeyman
Opcje
Tak juz nie raz i nic nie daje i dodam, że jak ogladam cos i jak tak sie robi, to przewaznie tak od połowy odcinka, a od poczatku jest ok
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Łysy82  Problem jest po stronie aplikacji na różne systemy WebOS czy Tizen.

Łysy82
Journeyman
Opcje
No tak myslałem, ale mialem cichą nadzieje, że moze w telewizorze cos mozna w ustawieniach gdzies zrobic.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Tego typu objaw najczesciej jest z dwóch powodów. Aktualizacja samego telewizora, lub samej aplikacji. Z tego co pamiętam w ostatnim czasie z tego typu problemem borykały sie niektore dekodery Polsatu, i działo się to na niektorych kanałach. Sytuacja została poprawiona po aktualizacji.
Łysy82
Journeyman
Opcje
Pozostaje mi czekac na jakas aktualizacje która, to byc moze poprawi, bo jak sparawdzałem, to brak dostepnych aktualizacji i dla telewizora i dla aplikacji. Bo ja nie mam dekodera z polsatu a aplikacje Polsat Box Go
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Ja na Pana miejscu zrobiłbym jeszcze reset samego telewizora.
Łysy82
Journeyman
Opcje
Ok dziekuje. Pozdrawiam
0 Like