Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Moduł CI+

(Temat utworzony: 14-05-2018 05:27 PM)
33139 Wyświetlenia
Viryu
Student
Opcje

W tamtym roku kupiłem telewizor Samsung UE40MU6472. Nie instalowałem wtedy tej przedłużki do wkładania modułu CI+, została w pudełku, a z nim się już rozstałem. Gdzie można zamówić adapter do kart CI współpracujący z tym modelem. I czy wiadomo czy ten model współpracuje z CI+, czy tylko zwykłym CI?

0 Like
7 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Co do modułu, to napewno wersja CI+ 1.3.

A w gniazdo wpinasz bezpośrednio moduł CAM wraz z kartą udostępniony przez operatora.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Viryu
Student
Opcje

Ten moduł CAM to jest ten adapter czy coś, co było z TV, tak? Czy operator (tutaj: UPC) udostępnia to? Bo właśnie chodzi o to, żę to co było z TV w pudełku wyrzuciłem...

0 Like
Rozwiązanie
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Moduł wraz z kartą udostępnia operator.
Nie wiem jak umiejscowiony jest interfejs CI w twoim tv, ale być może powinieneś mieć taki zestaw:CI.jpg

Jeżeli masz coś podobnego, to faktycznie potrzeby będzie adapter.

Myślę, że tu coś znajdziesz: https://www.czescisamsung.pl/pozostale_czesci_tv,145,0.html

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Viryu
Student
Opcje

Dziękuję, właśnie o to mi chodziło. Niestety nie pomyślałem kiedyś, i wyrzuciłem adapter, narażająć się na niepotrzebny koszt.

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Poszukaj w serwisach aukcyjnych, może będzie coś taniego.

0 Like
KamilW84
First Poster
Opcje

Witam, mam problem z TV QE65Q80AAT. Problem z modułem CI+. Dostawca to EAST&WEST w wielkopolsce. Już wymieniali mi kilka razy moduł z kartą i nadal wyskakuje błąd że moduł CI+ jest niezgodny z urządzeniem. Idzie to jakoś sprawdzić? Bo sam dostawca nie jest pewien jaka to wersja modułu 🙈

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@KamilW84  Skoro dostawca nie wiem  co posiada to kto ma widzieć?