Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Input Lag UE55MU7040

(Temat utworzony: 08-11-2018 10:45 AM)
641 Wyświetlenia
smoli90
Student
Opcje

Wiatm mam problem z dużym input lagiem próbowałem wszystkiego ... Nowy szybszy kabel hdmi, aktualizacja TV do najnowszej wersji , tryb gry, nic to nie zmienia czy dla tej seri TV input lag jest az taki wysoki ze niekture gry jak RDR2 celownik az plywa ? Mam problem w kazdej grze ...

0 Like
6 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@smoli90A możesz pokazać jak to wygląda czy firmware ma wer 1250.5 ? i jaki masz podłączony sprzet ?

0 Like
smoli90
Student
Opcje
Jesli chodzi o aktualizacje zrobilem przez USB do wersji 1250.5 a sprzet to konsola xbox one x
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
0 Like
smoli90
Student
Opcje

Niestety w tych ustawieniach nie ma ani słowa odnośnie zmniejszenia opóźnienia sygnału .. Oprócz trybu małe opóźnienie którego mój TV nie obsługuje ... Zal mam do samsunga że wprowadził wsparcie dla konsol dopiero w tym roku ... Jak kupilem swój TV w zeszłym... Jesli input laga nie będzie dało się zmniejszyć, poprostu go sprzedam i kupie coś innego ... 😕

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

A widziałeś ten temat tutaj inny problem a model taki sam jak twój tylko z końcówką 42 

0 Like
smoli90
Student
Opcje

Czytałem mnie obraz nie zanika tylko poprostu jest opóźniony pozostaje zmienić TV 

0 Like