Bardzo proszę o pomoc bo za chwilę ten telewizor wyleci przez okno, pominę fakt nieodtwarzania wszelkich formatów. Ale dlaczego drogi Samsungu... Wyświetl post
Dzień dobry, mam kilka pytań odnośnie systmeu multiroom. Niestety znalezienie rzeczowych informacji graniczy z cudem, a chat Samsunga posiada... Wyświetl post
Dzień dobry, mam model UE40NU7192 i bardzo interesujący bug / feature - kiedy zmieniam grę na PS4, zmieniam ustawienia obrazu, takie jak jasność,... Wyświetl post
Jak w temacie, problem dotyczy 2 pilotów, w ten sposób mogę wykluczcz uszkodzenie w piocie.
Telewizor: UE40f6400AW. Proszę o pomoc, jeśli ktoś... Wyświetl post
Może ten temat już był, ale nic nie znalazłem ?. Więc chodzi o to że w mojej przegladarce w Smarcie nie otwieraja się strony zaczynajace się... Wyświetl post
Co się dzieje z nowym TV 65nu8042?
Dzisiaj punktualnie o 7 rano sam sie właczył bez użycia pilota.
W dniu wczorajszym obudziłem sie około 8 i... Wyświetl post
Jakąś godzinę temu zauważyłam, iż przestała działać funkcja TV GUIDE zarówno z przycisku pilota jak i menu. Postanowiłam więc wlączyć skanowanie... Wyświetl post
Witam. Jestem szczęśliwym posiadaczem tej wielkiej plazmy i pragną się zwróci o pomoc aby ustawić obraz.
Jakie są najlepsze ustawienia obrazu by... Wyświetl post
Posiadam tv samsung ue55k6370.
Od dziś zaczął dzielić się ekran na pół jedna część normalna a druga obraz bardzo słaby, zdj w załączniku. Czyżby... Wyświetl post
Witam, 1 sierpnia zgłosiłem przez formularz na stronię Samsung awarię telewizora QLED. Model zeszłoroczny, na gwarancji Door-To-Door. Poprosiłem o... Wyświetl post
Witam
Zakupiłem nowy tv od Samsunga ale nie działa wgl Smart view. Nie widzi tv.njakis pomysł? Nie znalazłem żadnych informacji czy tv pisiada np... Wyświetl post
Szukam telewizora od tygodni a nadszedł czas wyboru. 40MU6472 lub 43NU7192 a może troche starszy 40MU6172.
TV tylko do nocnego grania na... Wyświetl post
Witam kupiłem ue55nu8042t specjalnie pod ps4 pro w testach miał bardzo dobre opinie... Mój problem polega na tym gdy gram w grę wyświetlana w 30... Wyświetl post
Czy miedzy tymi modelami jest jakaś różnica czy to tylko oznaczenia w poszczególnych sieciach sklepowych?
nu8072 vs nu8052 vs nu8042 vs nu8002
... Wyświetl post