Szukam telewizora od tygodni a nadszedł czas wyboru. 40MU6472 lub 43NU7192 a może troche starszy 40MU6172. TV tylko do nocnego grania na... Wyświetl post
Niezwykla rozdzielczość
Custom List Message Item |
---|
Szukam telewizora od tygodni a nadszedł czas wyboru. 40MU6472 lub 43NU7192 a może troche starszy 40MU6172. TV tylko do nocnego grania na... Wyświetl post |
Witam kupiłem ue55nu8042t specjalnie pod ps4 pro w testach miał bardzo dobre opinie... Mój problem polega na tym gdy gram w grę wyświetlana w 30... Wyświetl post |
Czy miedzy tymi modelami jest jakaś różnica czy to tylko oznaczenia w poszczególnych sieciach sklepowych? nu8072 vs nu8052 vs nu8042 vs nu8002 ... Wyświetl post wg informacji na displayspecifications nu8072 ma matryce 10 bit a reszta 8+frc co jest bardzo ważną ... Wyświetl post |
Witam . Tak bardzo zaufałem samsungowi że kupiłem dwa telewizory właśnie z pilotem smart . Wiszą na jednej ścianie w sypialni jeden a drugi w... Wyświetl post |
Ma ktoś ten model Samsunga? Może się podzielić opinią, jak działa, czy jesteś zadowolony itp? Czy ma jakieś wady, czy warto kupić ten telewizor? Wyświetl post Model bardzo udany oczywiście są w nie których egzemplarzach jakaś mała plamka na matrycy ale nie we... Wyświetl post |
Witam! proszę o poradę, jak korzystać z funkcji podwójnego tunera w QE49Q7F. W przypadku telewizji naziemnej wiem, super sprawa. Można jednocześnie... Wyświetl post @Strawa Pytanie podstawowe. Używasz tv z modułem cam, czy chcesz odbierać tylko kanały FTA? Wyświetl post |
Dzień Dobry ! TV Samsung UE49NU8072TXXH kupiony wczoraj. Sądziłem, ze samodzielnie zamontuję podstawę ale się przeliczyłem. Nie wiem jak usunąć... Wyświetl post Naprawa gwarancyjna w toku. Podstawa prawidłowa. Wada tkwi w obudowie ,która zostanie wymieniona. Sp... Wyświetl post |
Witam, Jak podane w temacie kilka minut po podłączeniu słuchawek bluetooth rozącza sieć WiFi lub zacinają się aplikacje np Netflix i nie ładują... Wyświetl post @Marika97Małe info wczoraj wyszła nowa wer 1250.5 firmware spróbuj zrobić aktulizacje z poziomu TV z... Wyświetl post |
Czy będą nowe aktualizacje dla tego modelu telewizora ? Aplikacje są przestarzałe i niektóre się przecinają po uruchomieniu. Wyświetl post @NelliosZałożenie jest takie wsparcie jest przez dwa lata dla każdego modelu TV od dnia produkcji ch... Wyświetl post |
Cześć, wczoraj zakupiłem TV Samsung UE43NU7192U, otrzymałem kod do aplikacji Eleven Sports, której na TV nie ma... Konsultant na czacie... Wyświetl post Oczywiście była to pierwsza rzecz, którą robiłem i powtarzałem za każdym razem, po wymienionych powy... Wyświetl post |
Hej, Od czwartku jestem posiadaczem telewizorka UE65NU8072. Zastanawia mnie kształt matrycy - nie jest idealnie płaska lecz lekko wygięta.... Wyświetl post |
Witam;) orientuje się ktoś w jakich modelach serii 8 występuje srebrny pilot? Wyświetl post |
Mam pewien problem z HDMI CEC oraz HDMI ARC. Moja konfiguracja to Samsung UE55MU8002 + Soundbar HW-N650 oraz Android TV T95N (Kodi) Chodzi... Wyświetl post Problem rozwiązany, wymieniono płytę główną, oczywiście ze starą wersją softu. HDMI CEC i ARC działa... Wyświetl post |
Witam Od paru dni próbuję oglądać serial na vod tvp (aplikacja). film się odpala idzie i zatrzymanie ... co chwila się buforuje. pochodzi chwilkę... Wyświetl post Wiem, że jest nowa wersja softu. Mam ją już wgraną. Zapomniałem tylko o tym napisać. Wyświetl post |
witam! pomocy! chodzi o pilota smart control czy ktoś ma taki? dotyk przycisk POINTER jest skierowany do telewizora ale strzałka albo kółko nie... Wyświetl post |
Witam , od 2 tygodni jestem posiadaczką nowego telewizora "49" Smart UHD TV NU7102K UE49NU7102K " który robi sobie numery czyli po... Wyświetl post @1308monikaProponuje Ci kontakt z infolinią 22 607 93 33 to sprawdzą co się dzieje z TV. Wyświetl post |
Mam telewizor samsung ue46es8090 i zaczął mi migać górny ekran co to może być i jaki będzie koszt naprawy Wyświetl post @Kwiatkowski1234Jak możesz to zrób zdjecie ale to jest uszkodzona matryca a koszt to nowy TV. Wyświetl post |
Witam. Moze ktos sie spotkal juz z tym problemem. Posiadam TV UE65MU6172U. Podczas oglądania czy to TV czy korzystania z laptopa podłączonego do... Wyświetl post |
Cześć Kupiłem mój nowiutki wymarzony telewizorek 65 calowy i choć nie jest to spęrzęt klasy premium, to naprawdę bardzo mi się podoba . Dzisiaj... Wyświetl post Dzięki vdsl2 , już się bałem że będę musiał męczyć się pilotem bo oryginalnej klawiatury za 3 stówki... Wyświetl post |
Czy ten model Samsung UE40MU6472 potrafi odtwarzać filmy w MKV? Wyświetl post |