Kupiłem TV LED UE 65 NU 7452 17 sierpnia 2018. NIe było problemów. Wczoraj przed południem sam się wyłączył. Od tej pory nie da rady go włączyć.... Wyświetl post
Witam, mój poprzedni TV SAMSUNG LE23R32B zaczął wyświetlać kolory w negatywie wiec nadszedł czas na zmianę na coś nowszego, bo chyba naprawa nie... Wyświetl post
Witam,
Strasznie się już pogubilem, jakiego formatu muszą być pliki video bym mógł odtwarzać po USB? Mam dużo ciekawych audycji w formacie... Wyświetl post
Witam wszystki posisdam tv h6400aw wszystko dzislalo ok od kilku dni mam problem gdyz po zalaczeniu wyskakuje mi czasem znacze blutach i po... Wyświetl post
pilota mam skonfigurowanego z dekoderem nc+ oraz z kinem domowym Onkyo. I wszystko działa. Co mnie jednak drażni - oczywiście za każdym razem... Wyświetl post
Od jakiś dwóch tygodni W home menu w opcji "TV na żywo" nie pojawiają mi się ostatnio oglądanie kanały tylko 13 pierwszych stacji z listy -... Wyświetl post
Odpadam aplikacje. Pokazuje sie ze ***** i po chwili pokazuje sie moje wifi I komunikat ze No TV’s found. Wszystko dziala ba tej dalej swieci.... Wyświetl post
W opcjach obrazu brak trybu HDR (w eskperckich ustawieniach). Sprawdzałem w sklepie inne serie niższe i wyższe i takowy tryb HDR+ jest (można... Wyświetl post
Witam,
Potrzebuję pomocy. Kupiłem chromecasta ultra i podłączyłem go do one connecta. Niestety mimo włączonego protokołu CEC nie mogę sterować... Wyświetl post
W telewizorach z nowej serii 2018 (wybrane modele) dostępna się nowa opcja w trybie Ambient mode.
Po połączeniu telefonu z telewizorem za... Wyświetl post
witam czy ktos moglby podrzucic swoje ustawienia pod sport dokladnie pod pilke nozna na ten tv, juz walcze ze 2 dni z tym nie moge dojsc z... Wyświetl post
Hej. Brat ma tv UE46F6800 i kupił sobie słuchawki JBL Bluetooth. Nie wykrywa mu ich. Nie wie wogóle jak włączyć bluetooth w tv. Wchodził w menu... Wyświetl post
Proszę o informację, jak sprawdzić przed zakupem, czy dany model telewizora obsługuje technologię Bluetooth. Głównie chodzi mi o możliwość... Wyświetl post