Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

HBO GO - zainstaluj nową aplikację - stara straciła wsparcie!

(Temat utworzony: 04-02-2018 03:27 PM)
10140 Wyświetlenia
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Niektórzy zapewne pamiętają mój temat w którym napisałem, że w Smart Hubie pojawiła się nowa wersja aplikacji HBO GO - HBO GO - dwie wersje aplikacji. Przez jakiś czas obie aplikacje, różniące się interfejsem i szybkością działania funkcjonowały obok siebie. jako równorzędne.

Ten stan rzeczy właśnie dobiegł końca. Starsza wersja aplikacji ta z szarą ikoną straciła właśnie wsparcie. Przy próbie jej włączenia otrzymujemy informację o konieczności instalacji nowszej. Poniżej grafiki to obrazujące.hbo 1.jpg

hbo 2.jpg

Myślę, że już niedługo dojdzie do aktualizacji Smart Huba i starsza wersja apki zostanie usunięta przez Samsunga. Ponieważ jako aplikacji preinstalowanej, a taką jest ta starsza, nie mamy możliwości jej samodzielnego usunięcia.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
12 Odpowiedzi
MateuszS
Navigator
Opcje

Cześć 

W najbliższym czasie w SmartHub będzie dostępna tylko nowa wersja aplikacji HBO GO. Stara wersja nie będzie widoczna.

Pozdrawiam
Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij like!
Szewcu72
MegaStar
Opcje
No na to właśnie czekam. :winking-face:

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Pawciu
First Poster
Opcje

Cześć,

Cały weekend walczę z appką HBO GO na 55"Q7F. Zainstalowałem nową wersję i mimo iż uruchamiam HBO właśnie przez nową, to cały czas mam komunkat z prośbą o instalację nowej aplikacji. BTW stara appka ma u mnie białe tło a nowa szare.

Raz uruchomiła się z nowym interfejsem, ale po próbie włączenia filmu zawiesiła się. Przełączenie na inną i ponowne uruchomienie HBO GO nie skutkowało jej zamknięciem i ponownym uruchomieniem.

Czy ktoś jeszcze spotkał się z czymś takim?

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Spróbuj reinstalacji nowej wersji. Jeżeli nie pomoże wykonaj reset smart huba. W ostateczności skontaktuj się z infolinią i poproś o zdalny factory reset.

0 Like
Kurilek
First Poster
Opcje

Czesc wszystkim. Mam pytanko, dlaczego na telewizorze samsung UE55D6500VS w aplikacji samsung apps nie mam : netflixa, hbo go ? Co mogę zrobić, aby mieć te aplikacje ? Dziękuję.

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Kurilek  Na tym TV nie ma możliwości instalacji tych aplikacji.

https://eu.community.samsung.com/t5/Telewizory/Wyszukiwanie-aplikacji/td-p/570393

0 Like
romero2000
First Poster
Opcje

Witam mam model telewizora Samsung UE55RU7405U czy istniej mozliwość zainstalowania w nim HBO GO

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@romero2000  Nie ma, możliwości jest ten model na rynek UK, a nie PL.

L0rak
First Poster
Opcje

Witam. 

Posiadam Samsung Q6fn, niestety w smarthub nie mogę znalesc aplikacji hbo go. Wydaje mi się że powodem tego jest adres IP z poza Polski. Istnieje możliwość ręcznej instalacji tak jak ma to miejsce z plikami *apk na androidzie? 

0 Like