Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak dodać Bluetooth do tv ?

(Temat utworzony: 12-12-2019 10:36 PM)
935 Wyświetlenia
Justyna6
Apprentice
Opcje

Witam , mam telewizor Samsung UE55NU7021K . Kupiłam sobie właśnie głośniki chciałam podłączyć i zorientowałam się że w moim tv nie ma bluBluetoh . Można to jakoś obejść?help.

0 Like
10 Odpowiedzi
pyoter
Navigator
Opcje

Można kupić telewizor z opcją Bluetooth :smiling-face: to najprostszy sposób "obejścia problemu" :smiling-face:

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Justyna6 Jakie masz głośniki marka/model ? Może coś Ci pomogę ? 

0 Like
Justyna6
Apprentice
Opcje

Nie chcę kupować nowego ten ma  5 miesięcy...  

0 Like
Justyna6
Apprentice
Opcje

głośniki Panasonic SB-UX100 . 

0 Like
Justyna6
Apprentice
Opcje

Czy dałoby rade dokupić Bluetooth na USB i podpiąć telewizor?

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Justyna6  Nie da rady tak zrobić.

0 Like
pyoter
Navigator
Opcje

@Justyna6  napisał(a):

Nie chcę kupować nowego ten ma  5 miesięcy...  

Kupiłem ostatnio samochód z manualną skrzynią biegów. Ale jednak stwierdzam, że nie umiem zmieniać biegów i  korzystać ze sprzęgła. Da się coś z tym zrobić? Zamienić lub dodać automatyczną skrzynię biegów? To 5-miesięczny samochód i nie chcę kupować nowego.... :shocked-face-with-exploding-head:

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@pyoter  napisał(a):

Kupiłem ostatnio samochód z manualną skrzynią biegów. Ale jednak stwierdzam, że nie umiem zmieniać biegów i  korzystać ze sprzęgła. Da się coś z tym zrobić? Zamienić lub dodać automatyczną skrzynię biegów? To 5-miesięczny samochód i nie chcę kupować nowego.... :shocked-face-with-exploding-head:

@pyoter Nie za bardzo wiem, co chcesz zrobić i do czego dążysz i co ma zrobić @Justyna6  ? 

0 Like
pyoter
Navigator
Opcje

@vdsl2  napisał(a):

@pyoter  napisał(a):

@pyoter Nie za bardzo wiem, co chcesz zrobić i do czego dążysz i co ma zrobić @Justyna6  ? 

Justyna kupiła urządzenie bez funkcji, z której chce korzystać. Następnie zapytała na forum co z tym można zrobić. Otrzymała odpowiedź, że następnym razem trzeba przemyśleć zakup i kupić urządzenie, które spełnia nasze potrzeby :smiling-face: I nie będzie konieczności wylewania żali na forum, tak jak robili to Panowie, którym "zabrali" divx'a.

Podobnie jak z moim samochodem :smiling-face-with-sunglasses:

0 Like