Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Parowanie samsung QE65QN900A i galaxy buds 2 pro

(Temat utworzony: 10-10-2022 10:16 PM)
1720 Wyświetlenia
P_Z
Voyager
Opcje
Pewnie dla większości będzie to oczywiste, ale dostałem moje nowe buds 2 pro i miałem problem z ich połączeniem z QLED TV. Wsparcie techniczne wysłało mi tylko filmik       
"Jak podłączyć słuchawki Bluetooth do TV Samsunga" nic więcej nie byli mi wstanie powiedzieć, jak to należy zrobić, poza informacja żebym obejrzal filmik i wyłączył ewentualnie TV z prądu;). Nie powiedzieli mi też jak włączyć parowanie galaxy budsow 2 pro a z tym miałem problem. Wystarczyło otworzyc etui słuchawek i nacisnąć obie sluchawki będące w etui przez około 3 sekundy. Dioda w etui zaczęła migać na zmianę na kolor czerwony, niebieski, zielony. Dopiero wtedy QLED TV na liście głośników bluetooth wykrył mi słuchawki i umożliwił ich sparowanie. Może komuś się przyda. 
11 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
0 Like
LukaszG
Journeyman
Opcje
Dzień dobry, mam problem z podłączeniem słuchawek Galaxy Buds2 Pro do telewizora Samsung QLED. Są to słuchawki zakupione w Media Expert a nie z Chin. Stare Galaxy Buds łączą się bez problemu. 
0 Like
oktanfox1996
Journeyman
Opcje
A czy masz je sparowane z jakimś innym urządzeniem?
0 Like
LukaszG
Journeyman
Opcje
Tak, tylko z telefonem, tak jak poprzednie słuchawki i z tamtymi nie ma tego problemu
0 Like
oktanfox1996
Journeyman
Opcje
Spróbuj je przywrócić do ustawień fabrycznych jednocześnie rozparować je z telefonem i na czysto połącz je z telewizorem
0 Like
LukaszG
Journeyman
Opcje
Dzięki, spróbuje.
0 Like
rochmir
Pioneer
Opcje
Przy łączeniu może być konieczne wejść w tryb parowania. Otwierasz etui i przytrzymujesz palce na obu słuchawkach aż dioda w etui nie zacznie zmieniać kolorów(nie pamiętam dokładnie jakie, ale był tam kolor niebieski)
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@LukaszG, Czy w trakcie próby łączenia słuchawki są w trybie parowania ? Możliwe, że słuchawki od razu łączą się z telefonem i dlatego nie są widoczne dla telewizora.

LukaszG
Journeyman
Opcje
Rozłaczyłem z telefonem i nie widzą się z tv
0 Like