Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

HBO Go nie mogę zainstalować aplikacji na telewizorze

(Temat utworzony: 13-09-2020 09:11 AM)
18406 Wyświetlenia
Olga33
Journeyman
Opcje

Proszę o pomoc, wyszukuje aplikacje HBO GO w moim TV robię instaluj i zaraz znowu jest info czy chce zainstalować - nie pobiera mi się ta apka a mam jeszcze 20 x więcej miejsca niż ta wazy.

nie wiem jaki mam model TV tegoroczny 42” i tyle mi starcza - ale to ze nie mogę zainstalować 😞 słabe 

41 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Olga33  Po pierwsze nie napisałaś, jaki masz dokładny model TV i gdzie go używasz w Polsce czy za granicą ?

Model TV znajduje się z tyłu na tablice znamionowej.

0 Like
Olga33
Journeyman
Opcje

Okey to muszę zejść do piwnicy, TV wisi na ścianie na uchwytach i nie będę szaleć aby go ściągać choć stelarz jest najlepszy into umożliwia. :D. Uzywam w Polsce 

0 Like
BasiaW
Navigator
Opcje

Hej @Olga33,

Model można sprawdzić wchodząc w ustawienia- pomoc techniczna- o telewizorze/ kontakt z firmą Samsung. 

Spróbuj tez odłączyć Tv na chwile z prądu i wykonać reset usługi Smart: stawienia- pomoc techniczna- diagnostyka- Resetuj Smart Hub.

vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Olga33  Czy udało się zainstalować HBO GO ?

0 Like
Olga33
Journeyman
Opcje

Niestety mimo wyłączania nie.  Aplikacja się nie pobiera. Widzę wybieram - instaluj i nic . 

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
nanan1
Student
Opcje

mam to samo! TV UE55TU7192UXXH, uzywany w PL. Klikam instaluj, nic sie nie dzieje - po chwilu znow sie pojawia "Instaluj". Resetowane było. 

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@nanan1  Zaktualizuj firmware do wersji 1420.0

https://www.samsung.com/pl/support/model/UE55TU7192UXXH/#downloads

0 Like
nanan1
Student
Opcje

wersja jest najnowsza, opcja Aktualizuj jest nieaktywna

zaraz, mam wersje 1410 , ale mowi, ze sie nie da wyzej??

0 Like