Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

demontaz podstawy w tv smart 49 k 5672

(Temat utworzony: 21-01-2017 04:13 PM)
33583 Wyświetlenia
marekkupczyk1
First Poster
Opcje

chcialem powiesic tv na scianie jednak mam problem z demontazem podstawy telewizora.montaz podstawy byl stosunkowo prosty lecz jest problem z jej usunieciem,po odkreceniu dwoch srub mocujacych podstawa nadal nie chce sie wysunac

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
MichałL
Pathfinder
Opcje

Hej @marekkupczyk1

W tym modelu żeby zdemontować podstawę trzeba odkręcić cztery śruby, które łączą podstawę z TV. Po odkręceniu wszystkich czterech należy wyjąć śruby i bez problemu podstawa się wysunie.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij kudo!

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
8 Odpowiedzi
Rozwiązanie
MichałL
Pathfinder
Opcje

Hej @marekkupczyk1

W tym modelu żeby zdemontować podstawę trzeba odkręcić cztery śruby, które łączą podstawę z TV. Po odkręceniu wszystkich czterech należy wyjąć śruby i bez problemu podstawa się wysunie.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij kudo!
0 Like
Sławek2
First Poster
Opcje

Nie mogę zdemontować podstawy dla UE32M5622 SMART TV UHD 4K SAMSUNG. Odkręciłem wszystkie śruby i nic nie pomaga. Czy jest na to jakieś rozwiązanie, poza wyłamaniem podstawy?

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Sławek2A mozesz pokazać zdjęcie jak to wygląda ?

0 Like
Gośka
First Poster
Opcje

Witam. Nie mogę zdemontować nóżek w Samsung QLED QE55Q67TAU. Proszę o wsparcie jak to zrobić, dziękuje z góry :smiling-face:

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Gośka   Nie znalazłem instrukcji jak to zrobić w twoim TV ale masz na innym modelu z 2019 roku.

https://www.samsung.com/pl/support/tv-audio-video/montaz-podstawy-2019-q60r-qled-tv-43-82/ 

0 Like
Gośka
First Poster
Opcje

Niestety nóżki w moim tv wkładane są do wewnątrz, bez użycia śrub.

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Gośka   To zadzwoń na infolinie Samsung tel.22 607 93 33 powiedzą Ci jak można wyjąć.

0 Like
Gośka
First Poster
Opcje

Dziękuje za pomoc 

0 Like