Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Apps nie otwiera się

(Temat utworzony: 11-01-2020 05:24 PM)
6873 Wyświetlenia
Dawid0808
Apprentice
Opcje

Witam. Po próbie włączenia apps w tv wyskakuje czarny ekran i nie włącza się. Sprawdzałem stan sieci i wydaje sie wszystko w porzadku Youtube, Web Browser działa lecz apps sie nie otwiera. Próbowałem resetować tv lecz nic to nie dało.

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
MonikaGS
Helping Hand
Opcje

@Dawid0808@papi25,

zwykle pomaga dłuższe (min. 5 sekund) przytrzymanie przycisku „wstecz” (jeśli jesteś w myapps) lub „power” (jeśli jesteś na main screen) celem przeładowania. Sprawdźcie ten sposób i dajcie znać :smiling-face:

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

19 Odpowiedzi
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Dawid0808, Czy możesz napisać jakiego modelu telewizora dotyczy ten problem ?

Dawid0808
Apprentice
Opcje

@kamil40013, model telewizora to UE55KU6072

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Dawid0808, Masz zainstalowane najnowsze oprogramowanie o oznaczeniu 1241 ?

0 Like
papi25
Journeyman
Opcje

Mam to samo na tv Ue55mu9002. Mam najnowszą wersję oprogramowania 1280. Aplikacje typu Netflix i HBO Go które miałem zainstalowane wcześniej działają normalnie. Niestety nie umiem odinstalować np. Playera bądź Ipli bo po włączeniu Samsung Apps widzę tylko czarny ekran

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
0 Like
Dawid0808
Apprentice
Opcje

@kamil40013 tak mam bo specjalnie aktualizowałem

0 Like
papi25
Journeyman
Opcje

Nie zrozumieliśmy się. Nie chcę ich odinstalowywac tylko zainstalować inne a po otwarciu Samsung Apps widzę tylko czarny ekran. Miałem je wcześniej ale ze względu na problemy z netem zresetowalem. I teraz mam tylko te stałe apki a nowych nie umiem zainstalować. 

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
0 Like
papi25
Journeyman
Opcje

Panowie,

ja ogarniam tak proste sprawy jak instalowanie i odinstalowanie aplikacji. Miałem te, które chciałem (np. Netflix, HBO Go, Youtube, Player, Ipla itp.) niestety po resecie smart huba zostały tylko te pierwotnie instalowane na tv (Netflix, HBO Go, Youtube) zniknęły natomiast np. Player i Ipla. Problem leży w tym gdy uruchamiam Samsung Apps, nie widzę nic oprócz czarnego ekranu.

0 Like