Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Apps nie otwiera się

(Temat utworzony: 16-01-2020 12:21 PM)
6753 Wyświetlenia
Dawid0808
Apprentice
Opcje

Witam. Po próbie włączenia apps w tv wyskakuje czarny ekran i nie włącza się. Sprawdzałem stan sieci i wydaje sie wszystko w porzadku Youtube, Web Browser działa lecz apps sie nie otwiera. Próbowałem resetować tv lecz nic to nie dało.

0 Like
19 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@papi25  Zadzwoń na infolinie Samsunga i poproś o reset TV.

0 Like
papi25
Journeyman
Opcje

Rozumiem że sam nie mogę zrobić resetu? Ok, zadzwonię na infolinię niezwłocznie po powrocie do domu

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@papi25  Możesz zrobić sam reset, ale nie będzie on głęboki.

Rozwiązanie
MonikaGS
Helping Hand
Opcje

@Dawid0808@papi25,

zwykle pomaga dłuższe (min. 5 sekund) przytrzymanie przycisku „wstecz” (jeśli jesteś w myapps) lub „power” (jeśli jesteś na main screen) celem przeładowania. Sprawdźcie ten sposób i dajcie znać :smiling-face:

Dawid0808
Apprentice
Opcje

Dzis probowalem otworzyc apps i otwarło sie samo. Niewiem dlaczego ostatnio byl taki problem ale dziekuje wszystkim za pomoc.

papi25
Journeyman
Opcje

Zanim przeczytałem Twoją poradę zrobiłem pełny reset i pomogło. Musiałem niestety męczyć się z aktywacją wszystkich aplikacji uprzednio zainstalowanych ale ważne że żona ma dostęp do player.pl 🙂

Genas
First Poster
Opcje

U mnie podobna sytuacje, ale z tą różnicą, że gdy wchodzę w APPS, nie moge przejść pilotem wyżej na konto i instalowania. Mogę przesuwać się tylko w prawo bądź w lewo. Telewizor UE55NU8009. Aktualizowany automatycznie. Żaden z podanych powżej sposobów nie pomaga. Jakieś podpowiedzi?

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Genas Jak nie robiłeś, resetu Smart Hub to wykonaj, jak to nie pomoże, to zadzwoń na infolinie Samsung tel.22 607 93 33 i poproś, o zdalne połączenie wykonają testy.

Genas
First Poster
Opcje

Robiłem reset Smart Hub. To jest infolinia Samsunga działąjąca globalnie? Mieszkam w Niemczech.

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Jeśli mieszkasz w Niemczech pozostaje kontakt https://www.samsung.com/de/support/#contact