Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aplikacja You Tube, netflix, hbo go na tv starsze modele brak wsparcia

(Temat utworzony: 16-03-2018 11:44 AM)
776 Wyświetlenia
DarekK21
Apprentice
Opcje

Czemu Firma samsung z małej litery olewa wsparcie dla starszch TV np. UE40D8000 na 55'' też ,

czy aby to celowr by kupić nowszy model???

Oczywiście kupie ale nie marki samsung, w Sonym, LG i innych tego problemu nie ma a na infilini ***** się tłumaczą że to producent aplikacji nie chce wspierać starszych TV. Jeśli tak w co i tak nie wierzę to Samsung ma nie odpowiednich negocjatorów i przestroga dla wszystkich, nie kupujcie TV Samsung bo za 3-4 lata nie będzie przydatnych aplikacji. Czy takie info krąży już po niezadowolonych klientach??? Jaśli nie to może by rozpowszechnić taką informaję.

0 Like
5 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@DarekK21
Skoro jesteś jeszcze w szale frustracji, to napisz teraz to samo do producentów aplikacji. Jak oni śmiali i przestali wspierać stare modele?
Chyba lepszym wyjściem jest usunięcie nie wspieranej przez twórców aplikacji, niż utrzymywanie czegoś, co nie będzie działać poprawnie.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
DarekK21
Apprentice
Opcje

Tz. że samsung się nie sprawdza i ma małą siłe przebicia jak inni ich nie chcą wspierać :smiling-face: wieć następny modet TV to Sony, a samsung niech się uczy od innych negocjować wsparcie, jestem informatykiem i wiem że z wszystkimi się da negocować i dostać co się chce, widosznie firmie samsyng na ręke żeby zmusić nas do zakupu nowego TV na 3-4 lata a potem pewnie też braknie tych aplikacji. Więc po co ryzykować z firmą co nie daje rady.

0 Like
DarekK21
Apprentice
Opcje
Tak więc do firmy Samsung, żegnajcie, moi znajomi też was żegnają bo mają ten sam problem , a prosić się nie będziemy.
0 Like
StaszekM
Helping Hand
Opcje

Cześć 

Szewcu72
MegaStar
Opcje
@StaszekM
Obawiam się, że i tak nie spotka się to ze zrozumieniem 😞

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like