16-03-2018 11:44 AM
Czemu Firma samsung z małej litery olewa wsparcie dla starszch TV np. UE40D8000 na 55'' też ,
czy aby to celowr by kupić nowszy model???
Oczywiście kupie ale nie marki samsung, w Sonym, LG i innych tego problemu nie ma a na infilini ***** się tłumaczą że to producent aplikacji nie chce wspierać starszych TV. Jeśli tak w co i tak nie wierzę to Samsung ma nie odpowiednich negocjatorów i przestroga dla wszystkich, nie kupujcie TV Samsung bo za 3-4 lata nie będzie przydatnych aplikacji. Czy takie info krąży już po niezadowolonych klientach??? Jaśli nie to może by rozpowszechnić taką informaję.
16-03-2018 12:16 PM — edytowano 16-03-2018 12:21 PM
@DarekK21
Skoro jesteś jeszcze w szale frustracji, to napisz teraz to samo do producentów aplikacji. Jak oni śmiali i przestali wspierać stare modele?
Chyba lepszym wyjściem jest usunięcie nie wspieranej przez twórców aplikacji, niż utrzymywanie czegoś, co nie będzie działać poprawnie.
16-03-2018 12:24 PM
Tz. że samsung się nie sprawdza i ma małą siłe przebicia jak inni ich nie chcą wspierać wieć następny modet TV to Sony, a samsung niech się uczy od innych negocjować wsparcie, jestem informatykiem i wiem że z wszystkimi się da negocować i dostać co się chce, widosznie firmie samsyng na ręke żeby zmusić nas do zakupu nowego TV na 3-4 lata a potem pewnie też braknie tych aplikacji. Więc po co ryzykować z firmą co nie daje rady.
16-03-2018 12:28 PM
16-03-2018 01:00 PM
Cześć DarekK21 ,
Rozumiem Twoje niezadowolenie, proszę jednak pamiętaj, że to nie Firma Samsung usuwa aplikacje, a producenci tych aplikacji kończą wsparcie dla starszych urządzeń. Dodam jeszcze, że wsparcie nie dotyczy tylko marki Samsung, ale też innych producentów.
Dla przykładu wysyłam link do wsparcia Youtube https://support.google.com/youtube/answer/6098135?hl=en-GB
16-03-2018 01:46 PM