Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

widok paska menu - TV SAMSUNG QE50QN91B

(Temat utworzony: 04-10-2023 01:02 PM)
1835 Wyświetlenia
wojwoz
Apprentice
Opcje

Cześć,

mam pytanie dotyczące paska menu. Mianowicie w moim modelu TV po naciśnięciu przycisku home na pilocie od razu przenosi mnie do smarthub (jak na zdjęciu), a nie otwiera się pasek menu na dole ekranu (jak na kolejnym zdjęciu). Centrum wsparcia, że nie da się tego zmienić, bo jest to zależne od wersji systemu. Mi natomiast zależałoby na pasku menu na dole ekranu i dalszej możliwości oglądania treści, a nie posiadanie wyłącznie małego okienka z aktualnie oglądanym programem/filmem czy inną treścią. Pozdrawiammój ekranmój ekranpożądany ekranpożądany ekran

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
NikodemK
Expert
Opcje

Cześć, @wojwoz 

Różnica w wyglądzie wynika z serii urządzenia, menu z paskiem na dole widoczne na załączonym przez ciebie zdjęciu było w telewizorach z serii A, natomiast seria B i nowsze mają już pełnoekranowe menu Smart Hub, które jest widoczne na twoim telewizorze, i nie ma możliwości przełączania się pomiędzy nimi.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

8 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
A czy próbowałeś zresetować smart Hub?
wojwoz
Apprentice
Opcje
Spróbuję, chociaż TV jest całkiem nowy i dwa dni temu dopiero co go komfigurowalem.
0 Like
wojwoz
Apprentice
Opcje
Aby być precyzyjniejszym załączam jeszcze przykładowe zdjęcie pożądanego widoku menu.1_1000020344_1696422346.jpg
0 Like
Rozwiązanie
NikodemK
Expert
Opcje

Cześć, @wojwoz 

Różnica w wyglądzie wynika z serii urządzenia, menu z paskiem na dole widoczne na załączonym przez ciebie zdjęciu było w telewizorach z serii A, natomiast seria B i nowsze mają już pełnoekranowe menu Smart Hub, które jest widoczne na twoim telewizorze, i nie ma możliwości przełączania się pomiędzy nimi.

wojwoz
Apprentice
Opcje
Dzięki za info.
wojwoz
Apprentice
Opcje
W każdym razie rozwiązanie mniej korzystne i nieintuicyjne.
0 Like
MarcinGGG
First Poster
Opcje
Witam . Mam taki problem ze smart hub nie widać aplikacji Apps . Przywracałem do ustawień fabrycznych i nic to nie dało
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@MarcinGGG  A jaki masz dokładny model TV?