Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ambient mode - błąd przy przesyłaniu zdjęcia.

(Temat utworzony: 22-08-2020 10:38 AM)
1633 Wyświetlenia
BlueFlower
Navigator
Opcje
Mam telewizor QE55Q67T oraz telefon Samsung S20+ próbowałam przesłać  zdjęcie aby się wyświetlało w trybie Ambient. Podczas każdej próby przesłania zdjęcia wyskakuję błąd, próbowałam również z drugiego telefonu też S20+ też ten sam błąd. Poniżej zrzut ekranu z błędem.
Z góry dziękuję za pomoc.

image

0 Like
18 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@BlueFlower  Jaką masz wersje firmware w TV ? Czy w ten sposób też masz problem ?

https://www.samsung.com/pl/support/tv-audio-video/korzystanie-z-funkcji-tap-view-i-multi-view/

BlueFlower
Navigator
Opcje
Obecna wersja: 1304, nie mam dostępnych aktualizacji. Tap view działa.
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Może zadaj pytanie przez E-mail wsparcie techniczne

kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@BlueFlower, Czy na telewizorze jesteś poprawnie zalogowany do tego samego konta Samsung co na telefonie ?

Ustawienia --> Ogólne --> Menadżer systemu --> Konto Samsung

Spróbuj też usunąć i ponownie dodać konto na telewizorze.

BlueFlower
Navigator
Opcje
Jestem poprawnie zalogowana, przelogowane zostało na drugie konto samsung i próba wysłania zdjęcia z drugiego samsunga s20+, ale ten sam błąd.
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
0 Like
BlueFlower
Navigator
Opcje
@vdsl2 tam jest pomoc co do ustawienia samego tła, a to ustawiłam bez problemu. Mam problem z przesłaniem zdjęć, aby wyświetlały się na tym tle. Mam pytanie czemu po otwarciu linku w samsung Members widzę tylko jeden wpis, muszę link otwierać w przeglądarce aby widzieć wszystkie wpisy w danym temacie.
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Jeśli chodzi o aplikacje Samsung Members to cały czas jest rozwijana i nie wszystko jeszcze działa prawidłowo.

Co do Ambient mode nie wiem, co może, być nie tak nie posiadam tego modelu z 2020 roku ja i @kamil40013  mamy model QE43Q60RAT z 2019 roku. Od kogo masz internet ? 

0 Like
BlueFlower
Navigator
Opcje
UPC, ale nie wiem co to ma do rzeczy jak oba urządzenia są w tej samej podsieci (podłączone do routera).
0 Like