Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

AirPlay

(Temat utworzony: 26-09-2021 08:49 PM)
912 Wyświetlenia
cesio
Explorer
Opcje

Posiadam telewizor Samsung Qn800a i na początku działała łączność z moim iphone 12 pro max poprzez AirPlay. Po dwóch miesiącu nie działa. Jest po prostu problem z systematycznym połączeniem. Muszę wyłączać telewizor z zasilania na 5 minut i działa. Na drugi dzień znowu to samo nie łączy??? 

0 Like
10 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Czy masz już najnowszy firmware wersji  1805?

https://www.samsung.com/pl/support/model/QE75QN800ATXXH/#downloads

Czy taki problem zgłaszałeś do Samsunga?

https://www.samsung.com/pl/support/contact/

cesio
Explorer
Opcje

Tak mam 1805

Przywrócone ustawienia fabryczne i od samego początku działa. Po dwóch dniach znowu to samo już nie łączy porażka. Telewizor połączony w 5GHz i telefon to samo i działało przez dwa dni potem już nie. Trzeba rozłączać sieć w telewizorze i łączyć od nowa i po kilku minutach znowu działa. 

przedtem miałem Apple TV i nigdy nie było momentu żeby AirPlay nie działał za każdym razem i obojętnie czy 5GHz czy 2.4 GHz. 

router mam Asus rt ax88u 

nie zgłaszałem bo po co każą tylko telewizor przywrócić do ustawień fabrycznych i tyle 

0 Like
MatiJ
Expert
Opcje

Cześć,

@cesio Twój telewizor można sprawdzić zdalnie, więc spróbuj zadzwonić na infolinię, bo obecnie ciężko coś stwierdzić.

Arekgcw
Student
Opcje

Witam, posiadam telewizor QE55Q77AAT. Od jakiegoś czasu nie chce łączyć normalnie z airplay .... Na początku myślałem, że to wina iPhona niestety na innych tv Samsunga działa normalnie. 

Funkcja zrzucenia ekranu z Androida działa normalnie . Airplay albo nie połączy, albo połączy po nastu próbach

Proszę o porady 

Pozdrawiam 
0 Like
Arekgcw
Student
Opcje
Miękki reset i sprawdzenie aktualizacji oprogramowania które wg tv jets aktualne
0 Like
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Spróbuj przywrócić tv do ustawień fabrycznych i sprawdź ponownie połączenie.

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

To znaczy jaka jest widoczna w TV wersja FW?

Arekgcw
Student
Opcje
T-NKM2DEUC-2111.1
0 Like