Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Conectare dispozitive

(Subiect creat la: 08-09-2023 01:22 AM)
1249 Vizualizări
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni

Buna dimineața! Poate cineva sa ma ajute cu un răspuns? 
Am un televizor Samsung Smart in care găsesc adesea dispozitive conectate, dispozitive care nu îmi aparțin și nici nu le - am dat acceptul.  De ce?

Multumesc!

2 Soluţii
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Dispozitivele in dreptul carora apare permis, le-ai permis tu sa se conecteze (sau cineva). 

Elimina-le, si data viitoare cand iti apare mesaj de acceptare, nu le mai permite conectarea. Cele nepermise nu se vor mai putea conecta.

Vizualizare soluţie în postul original

Soluţie
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni

Mulțumesc tuturor!

Da, într-adevăr cum ați zis și cum știam și eu, Tv ul nu accepta în mod automat dispozitive.

Cu aproximativ o săptămâna în urma, cand am ridicat din nou aceasta problema, “ ne-a” mai  revenit memoria și soțul  admis ca probabil o fi dat accept și a uitat😊

Multumesc încă o data pentru sprijin!

Vizualizare soluţie în postul original

2 Soluţii

15 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Bună,

Ce fel de dispozitive? Poți pune o poză?
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni

Buna!

IMG_0064.jpeg

ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Wow, poza arata ca și cum ai scanat-o alb negru 🙂

Presupun ca stai la apartament... Cred ca au tot încercat vecinii sa se conecteze. Atât timp cât apar ca și "nepermis" e totul în regula.
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni

Poza e făcută cu telefonul și imprimată și dacă ne uitam cu atenție vedem ca e” permis”. Oricum, mulțumesc!

AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Salut. A fost la un moment dat o problema cu Facebook care incerca sa se conecteze la TV-uri, sau ar putea fi smartthings daca ai folosit telecomanda de pe telefon si atunci acceptarea a fost automata, fiind acceptat telefonul (daca notificarea de conectare este oprita). Orice dispozitive ar fi incercat sa se conecteze, ar fi trebuit sa iti apara un mesaj pe TV de acceptare sau respingere. TV-ul nu accepta in mod automat conectarea unui dispozitiv necunoscut.

Uite doua linkuri, sunt mai vechi, dar e acelasi lucru. Cel de pe comunitatea Samsung il poti deschide doar daca il copiezi si apoi il pui in Chrome.

https://www.samsung.com/us/support/troubleshooting/TSG01203254/

https://eu.community.samsung.com/t5/tv/smart-device-permission-notification/td-p/1314650

Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni

Mulțumesc mult! Așa știam și eu ca dispozitivele nu se pot conecta fără permisiune, notificarea e activata le am si eliminat și tot s a mai întâmplat. Eu rar privesc la acel televizor (nu am acea aplicație de SmartThings pe telefon),mai mult soțul îl folosește  și el zice ca nu a acceptat nici un dispozitiv; iar in acest caz nu știam ce variante de a se conecta mai exista. 
Multumesc pentru răspuns!

Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Dispozitivele in dreptul carora apare permis, le-ai permis tu sa se conecteze (sau cineva). 

Elimina-le, si data viitoare cand iti apare mesaj de acceptare, nu le mai permite conectarea. Cele nepermise nu se vor mai putea conecta.

Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni

Am scris mai sus: eu nu le-am acceptat, le- am șters , notificările sunt activate și totuși se conectează .

Multumesc!

0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Se conecteaza si ce se intampla? Face cineva share la ecranul telefonului?

Daca sunt sterse si re-apar, dar nu se intampla nimic mai departe, o fi un bug. 

Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni

Probabil ca face share cum reiese din aceasta; eu nu verific setarile zilnic pentu ca nu il folosesc. 
Cu un cont de la distanță s ar putea conecta?

IMG_0060.jpeg

0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Nu. Ca sa poata face share trebuie sa fie in raza TV-ului. 
Eu nu mi-as face griji legat de asta... in cel mai rau caz proiecteaza imagini de pe telefon sau ecranul telefonului. Dar chiar si asa, la initierea conexiunii apare mesaj pe TV.

Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni

Imi fac griji , pentru ca au fost situații când îmi controla televizorul, in sensul ca îmi schimba programul care rula pe el.

Multumesc!

0 Aprecieri
MadAboutU
Pathfinder
Opțiuni
Daca ai partajat cu vecinii parola la wifi si ai vre-un bine facator prin preajma este garantata distractia. Eu asa ma distram pana acu ceva timp. Poti bloca din setarile tvuluo sa nu accepte conexiuni.
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni

Buna! Daca cineva a partajat parola, nu eu am fost aceea cu siguranța 😊

Multumesc!

0 Aprecieri
Soluţie
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni

Mulțumesc tuturor!

Da, într-adevăr cum ați zis și cum știam și eu, Tv ul nu accepta în mod automat dispozitive.

Cu aproximativ o săptămâna în urma, cand am ridicat din nou aceasta problema, “ ne-a” mai  revenit memoria și soțul  admis ca probabil o fi dat accept și a uitat😊

Multumesc încă o data pentru sprijin!