Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Conectare tastatura bluetooth la tv seria 7

(Subiect creat la: 04-12-2023 09:51 PM)
796 Vizualizări
Solsol123
Journeyman
Opțiuni

Am si eu o problema am 2 televizoare seria 7 unul UE55RU7302KXXH si unul UE43RU7102KXXH incerc sa conectez o tastatura bluetooth si in manager dispozitive intrare nu imi apare optiune de dispozitive bluetooth. Televizorul are bluetooth fiindca am căștile conectate asa si functioneaza fara probleme. Stiti cumva daca din meniul ascuns exista vreo setare de activare a funcției bluetooth si pentru tastatura si mouse? 

14 Răspunsuri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Verifică dacă tastatura Bluetooth este compatibilă cu televizorul tău și este în modul de detectare. Unele tastaturi necesită o confirmare de conectare înainte de a fi detectate
0 Aprecieri
Solsol123
Journeyman
Opțiuni

Multumesc pentru raspuns, eu cred ca e compatibila doar ca televizoarele mele la “manager dispozitive intrare” nu-mi arata optiunea de dispozitive bluetooth 

image.jpg

0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Te înțeleg, să intri in meniul ascuns al televizorului e oarecum un meniu mai mult pentru dezvoltatori și n-aș vrea să te indrum cum să procedezi pentru a-l accesa, s-ar putea să strici ceva pe acolo și implicit televizorul.
Poate altcineva are vreo idee mai puțin riscantă.
0 Aprecieri
Solsol123
Journeyman
Opțiuni

Multumesc mult, te inteleg ca nu vrei sa ai televizorul meu pe conștiință, eu deja am accesat meniul si am verificat tot ce am gasit legat de bluetooth sa fie on dar nu am gasit cum sa activez optiunea de bluetooth pentru tastatura si mouse. Poate are cineva o idee de ce la mine nu merge ca din ce-am mai studiat pe net am inteles ca si modele din genetii anterioare aveau aceasta optiune activata

0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Dacă ai accesat respectivul meniu și ai activat tot ce tine de bluetooth și ai revenit în modul normal pe televizor ar trebui să-ți apară la Manager dispozitive și opțiunea de "Listă dispozitive bluetooth" o selectezi și ar trebui să înceapă să caute dispozitive bluetooth, implicit tastatura sa ți-o detecteze. Mai mult de atât nu am ce sa adaug .
0 Aprecieri
gioni666
Hotshot
Opțiuni
Dubios, vreun update de făcut la tv.
0 Aprecieri
Solsol123
Journeyman
Opțiuni

Salut, si eu m-am gandit si am facut aseara o interogare de update de firmware si sistemul mia spus ca am ultima versiune.  Multumesc 

0 Aprecieri
gioni666
Hotshot
Opțiuni
Vezi și pe pagina producatorului, pentru usb.
Altceva nu știu, decât resetare . Sau restart, poate, poate, nu prea cred, dar nici nu strică, ține apăsat butonul de power până se reaprinde tv-ul.
0 Aprecieri
gioni666
Hotshot
Opțiuni
Ha!Ha!. Tocmai ce am luat un 55Q80C și este la fel ca la tine.
Solsol123
Journeyman
Opțiuni

Te rog daca gasesti vreo solutie sa mi-o spui si mie. Eu intre timp am vorbit cu cineva de la call center Samsung care mi-a spus destul de senin ca exact modelele mele de TV ( doua diferite) au conectivitate bluetooth limitata doar pentru conectare audio. Eu cred ca e o magarie comerciala pe care mie nu mi-a comunicat-o nimeni cand am luat aparatul scria doar “colectivitate bluetooth- da.”

0 Aprecieri
gioni666
Hotshot
Opțiuni
O să vb și eu, al meu este model 2023 și costă și ceva bani, vreo 3700 lei.
0 Aprecieri
Solsol123
Journeyman
Opțiuni

Nici al meu nu e chiar vechi e seria 7 cu ecran curb se 135 cm

0 Aprecieri
gioni666
Hotshot
Opțiuni
Stai că mănânc r... t, uite poză unde este la mine.20231213_091602_1000006431_1702451763.jpg
0 Aprecieri
gioni666
Hotshot
Opțiuni
Să nu fie modele vechi și rebranduite, actualizate din laptop dar nu bine
0 Aprecieri