Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Problema Smartthings

(Subiect creat la: 15-11-2024 08:42 PM)
209 Vizualizări
AlexSt3002
Pathfinder
Opțiuni
Am o problema de conectare la un TV Samsung cu aplicatia Smartthings. Atunci cand ii dau reset si fac setup-ul de la inceput se conecteaza la aplicatie dar dupa 10 minute apare ca fiind offline si nu isi mai revine orice as face. Daca incerc sa il sterg din aplicatie si sa il adaug din nou, in momentul in care caut dispozitive nu apare in lista deloc. Are cineva vreo solutie?
Modelul televizorului este acesta: UE32T5372CDXXH

image
Asa apare in aplicatie

9 Răspunsuri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. Încearcă să ștergi telefonul și din meniul televizorului, de la dispozitive și apoi încearcă să îl adaugi iar in SmartThings.
Verifică și dacă este conectat TV la routerul Wi-Fi
AlexSt3002
Pathfinder
Opțiuni
L-am sters si din televizor si tot nimic. TV-ul este conectat la WI-FI (toate functiile smart functioneaza doar conexiunea cu aplicatia nu merge).
0 Aprecieri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Încearcă să dai un clear cache la aplicație sau să o instalezi din nou. Si un restart la telefon
AlexSt3002
Pathfinder
Opțiuni
Facut si asta:)
0 Aprecieri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Atunci o resetare și la TV? 😅
AlexSt3002
Pathfinder
Opțiuni
Pai atunci cand ii dau reset se conecteaza la aplicatie iar dupa 10 minute apare din nou offline si nu isi mai revine.
0 Aprecieri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Un restart la router ai dat?
Dacă nu se rezolvă deloc, poate este vreun bug al aplicației. Așteaptă următorul update și vezi dacă cumva se rezolvă.
MadAboutU
Pathfinder
Opțiuni
Incearca sa te conectezi la tv de pe date mobile, pe telefon.
0 Aprecieri
AlexLale
First Poster
Opțiuni
Acelasi lucru mi se intampla si mie de cateva update-uri. Am 3 televizoare Samsung, si cu toate patesc acelasi lucru.
0 Aprecieri