Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Jumătatea ecranului este mai intunecata

(Subiect creat la: 17-11-2024 07:02 PM)
1508 Vizualizări
Danyhy
Journeyman
Opțiuni
Salut, am o problema în legătură cu televizorul de la Samsung.
Este al 2-lea televizor cumpărat de la ei și acum apare aceeasi problema ca și la primul.
Recent am observat ca o parte este mai întunecată iar cealaltă se vede normal m-am gândit ca este o problema de perspectiva dar din orice parte ma uit la televizor tot asa se vede.
Exista cumva o soluție pentru a evita sa se întunece de tot ecranul?Televizorul îl am de 2 iar televizorul anterior cam tot între 2-3 ani avea pana sa înceapă sa îi scadă luminozitatea într-o parte și nu as vrea sa fac o tradiție de a schimba televizorul de fiecare data când expira garanția.

image

image

13 Răspunsuri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Nu prea ai ce sa ii faci..decât sa suni la un service Samsung și sa le spui ce ai patit si sa vezi valoarea reparației.. probabil e display-ul si costă cam jumatate din valoarea televizorului
Liviuman
Troubleshooter
Opțiuni
Salutare. Nu mai arunca banii pe LED-uri.Cumpara un OLED și vei rămâne uimit
ixulescu
Hotshot
Opțiuni
Singura solutie este sa nu mai cumperi TV.uri Samsung.....incearca LG, SONY, Philips poate ai mai mult noroc cu ecranele.
Am un tv Samsung 4k din 2017 cumparat cu multi bani pe vremea aceea si nu.mi mai functioneaza Smart Cam-ul, nu pot sa vad canalele 4k, nu pot sa vad nici un program ce necesita smart cam gen HBO, SKy, Film Now.....merg cu el doar pe digital la gigi🤨
Danyhy
Journeyman
Opțiuni
Prefer televizorul Samsung fiindca am mai multe aparate de la Samsung cu care aș putea să mă conectez la tv și nu știu dacă am opțiunile astea la alte televizoare
ixulescu
Hotshot
Opțiuni
Spor la cumparat tv.uri din 3 in 3 ani !
Mario4k
Helping Hand
Opțiuni
Am un televizor de la samsung din 2017-2018 si nu am avut nici macar o problema cu el...
ixulescu
Hotshot
Opțiuni
Am si eu un tv Samsung 3D 50H6200 de prin 2014 si functioneaza impecabil, fara defecte pana acum, calitatea celor vechi este net superioara, chiar erau facute sa tine !
ixulescu
Hotshot
Opțiuni
Media de viata a unui tv este de 10 ani dar pot tine si 18-20 de ani, la tine doua consecutive la 2-3 ani ar trebuii sa fie un semnal de alarma.
Sunt mai multe postari cu genul asta de problema pe comunitate
BogdanOprea
Apprentice
Opțiuni
S-au ars o parte din ledurile din spatele ecranului. Cei care se pricep sau in service-uri multimarca pot inlocui benzile de leduri defecte cu unele noi, specifice modelului tau Samsung. Manopera este delicata pentru ca se poate crapa display-ul insa defectiunea este reparabila si destul de frecvent intalnita la QLED-uri indiferent de brand. Recomandarea pe care am primit-o si eu este sa nu se seteze luminozitatea la maximum pentru ca in acest fel se scurteaza viata acestora.
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salut, trebuie schimbata banda led din spatele display-ului.
Problema des întâlnită la tv-urile cu Qled.
Orice marca de televizor vei cumpara, tot asa vei patii, pentru ca asta este durata de viata a benzii.
( între 2-5 ani )
Prețul piesei si manoperei poate fi diferit în funcție de model.
Recomand service-urile autorizate Samsung
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Defecțiunea este în display, are un scurt in el, se rezolvă în service însă, mai mult de 1-2 ani nu o sa te mai ducă după reparație, alegerea îți aparține.
Alextasy
Pioneer
Opțiuni

Se face asa ceva la noi? Adica, mie, mi-au schimbat display-ul cu totul, doar pentru un grup micut... intradevar este vorba de miniled-uri in cazul meu.

Alextasy
Pioneer
Opțiuni

Salut,

Exista in partea cu probleme a ecranului o sursa de caldura sau ceva care ar pute sa cauzeze probleme in timp?

Orice TV ti-ai lua pune-l in alta parte, poate o sa ai mai mult noroc!

P.S. Daca iti iei TV (sau orice alt produs) de pe eMag, cand se apropie data expirarii garantiei, o extinzi cu inca 1 sau 2 ani, cat preferi.

ATENTIE!!! nu cumpara extra garantie de la bun inceput, pentru ca, daca dai produsul la garantie, in 3 luni sa zicem, ti-l repara in baza extragarantiei si se duce aiurea pe apa sambetei!