Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Nu mai pot conecta telecomana la televizor

(Subiect creat la: 24-11-2022 12:23 AM)
2420 Vizualizări
lau1
Explorer
Opțiuni

Am un TV Samsung si m-am trezit ca nu mai pot conecta telecomanda la el, imi da mereu indisponibil. Pot doar sa-l aprind si sa-l sting, restul indisponibil ( am incercat orice varianta de a conecta, dar fara rezultate).

Pe langa asta, TV-ul nu se mai conecteaza nici la wifi. Nu gaseste nici o retea. Ma poate ajuta careva cu o vorba?

18 Răspunsuri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Cum adică, nu pot conecta telecomanda, se conectează prin baterii sau se poate încărca solar la unele modele. Poate e descărcată! De când ai televizorul?
0 Aprecieri
lau1
Explorer
Opțiuni
2018
0 Aprecieri
lau1
Explorer
Opțiuni
E telecomanda smart. Am folosit tv.ul lam stins si lam aprins in 2 ore si mam trezit ca nu mai mergea internetul si telecomanda
0 Aprecieri
lau1
Explorer
Opțiuni
Il pot aprinde , stinge si sa tin apasat pe stins si se reseteaza intr.un fel in rest orice apas imi zice indisponibil
0 Aprecieri
lau1
Explorer
Opțiuni
I.am pus baterii noi si bune
0 Aprecieri
lau1
Explorer
Opțiuni
Seria 6
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
E cam vechiuț și si-a cam făcut treaba. Eu l-as schimba !
0 Aprecieri
lau1
Explorer
Opțiuni
Si.a facut.o cu varf si indesat. Am altul dar mie mila de asta ca tare bn mai merge. Cred ca sa ars placa wifi
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Nu ai ce face chiar dacă merge bine , sa-,l repari cine știe cât te costă. Eventual sa-l ți pentru by-back dacă o fi o oferta asa și sa îți dea un voucher dar nu am mai văzut
0 Aprecieri
lau1
Explorer
Opțiuni
El merge dar ca tv simplu il folosesc cu tel pe telefon conexiune cu inflarosu. Daca bag cablu de net direct in el merge
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Nu știu ce sa zic, încearcă de curiozitate sa vezi cât ar costa reparația dacă vrei. Dacă e scump nu merita!
0 Aprecieri
lau1
Explorer
Opțiuni
El merge dar ca tv simplu il folosesc cu tel pe telefon conexiune cu inflarosu. Daca bag cablu de net direct in el merge
0 Aprecieri
lazlar14
Black Belt 
Opțiuni
telecomanda merge și când pica netul. nu are nicio treaba ca nu mai merge controlat televizorul cu telecomanda. ai încercat sa cumperi O "TELECOMANDA NOUA"?
0 Aprecieri
lau1
Explorer
Opțiuni
Da. Problema e ca mi.a cazut wifi si bluetooth.ul deodata
0 Aprecieri
lau1
Explorer
Opțiuni
Cu telecomanda noua imi spune la fel
0 Aprecieri
lau1
Explorer
Opțiuni
Da. Problema e ca mi.a cazut wifi si bluetooth.ul deodata
0 Aprecieri
gentile1990
First Poster
Opțiuni
Nu mai pot conecta nici telecomanda nici rețeaua la televizor ce pot face ?
0 Aprecieri
gyo80
First Poster
Opțiuni
Nu mai pot sa pot sa închid tv samsung din telecomanda și nu pot sa schimb canalele, telecomanda este fără baterii.Ce pot face?
0 Aprecieri