Cerrar

What are you looking for?

cancelar
Mostrando los resultados de 
Buscar en lugar de 
Quiere decir: 
Saltar a solución RESUELTAS

Tema original:

Problem z trapezem the Freestyle

(Tema creado el: 25-06-2023 04:50 PM)
8262 Visitas

Yo también tengo este problema.

Bedni
Apprentice
Opciones

Cześć. Po uruchomieniu rzutnika np na sufit nie koryguje automatycznie trapezu. Ma często problem z wyostrzaniem obrazu. Jakie macie sposoby na rozwiązanie tego problemu? 

Saltar a solución
NikodemK
Expert
Opciones

Cześć @Ewa2137,

Zasugeruję ci to samo, co napisał @vdsl2 powyżej, spróbuj skontaktować się w tej sprawie z Samsungiem, może coś wiedzą właśnie w kwestii aktualizacji i występowania zachowania, jeżeli faktycznie zachowanie występuje w związku z nią, to pewnie już pracują nad rozwiązaniem, a jeżeli nie, to pewnie postarają się pomóc w inny sposób 😁.

https://www.samsung.com/pl/support/contact/#contactinfo

Members_G5dTYeH
Apprentice
Opciones

Nie kontaktowałem się. Numer z FV PROJEKTOR Samsung Freestyle SP-LSP3BL, nie mam jak sprawdzić obecnie inaczej.

0 likes
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opciones

To pozostaje kontakt z Samsung w tej sprawie.

0 likes
olek007
First Poster
Opciones
Mam tak samo ... nic nie pomaga
0 likes
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opciones

@olek007, skontaktuj się ze wsparciem technicznym zgodnie z tym, co polecił @NikodemKhttps://www.samsung.com/pl/support/contact/#contactinfo

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

JaredLetoPL
First Poster
Opciones
Też mam ten problem.
0 likes
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opciones

@JaredLetoPL, co dokładnie u Ciebie się dzieje?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 likes
Magdalena_P-ska
First Poster
Opciones

Od wczoraj mam freestyle 2 i od początku krzywy obraz. Czy to jest właśnie problem z trapezem? Testowałam „1” i w ogóle nie było problemu z utrzymaniem poziomu.
Załączam poglądowo zdjęcie, jak to u mnie wygląda, będąc zobowiązana za wskazówki od bardziej doświadczonych w temacie 😉

IMG_4861.jpeg

0 likes
MatiJ
Expert
Opciones

Cześć @Magdalena_P-ska 

W niektórych przypadkach korekcja nie działa automatycznie. Może to zależeć głównie od rodzaju ściany i odległości. Spróbuj wyregulować trapez ręcznie przez opcje korekcji trapezu (Menu Ustawienia Korekcja trapezu).

Jaryna
First Poster
Opciones
U mnie pomogło, dziękuję!
0 likes