05-10-2021 11:08 PM
Witam
Mam problem że zmywarka na samym początku pojawiał mi się błąd informujący o braku wody więc wymieniłem cały wąż Aqua STOP po załączeniu pojawił się błąd oC. Wiem z instrukcji czego on dotyczy ale żadnego wycieku nie miałem. Jedynie co jak wymieniłem wąż zmywarka leżała na boku może wtedy się coś podział? Pomóżcie.
06-10-2021 12:06 AM
@Szymon Sz, kod oC mówi o albo nadmiernym przepływie, albo o wycieku. W tym wypadku warto jeszcze sprawdzić, jak wygląda u Ciebie kwestia ciśnienia wody w zaworze dostarczającym ją do zmywarki. Samo urządzenie też warto spróbować zresetować poprzez odłączenie od prądu na kilka minut.
Rozumiem, że tu już minęły 2 lata od daty zakupu, skoro samodzielnie wymieniałeś elementy? Jeśli tak, to warto byłoby się skontaktować również z najbliższym autoryzowanym serwisem:
06-10-2021 03:56 AM
Tak minęły już 3 lata od zakupu. Ciśnienie w zaworze jest takie samo jak przed awariami nic się nie zmieniło jeśli chodzi o ciśnienie. Ładować próbowałem włączyłem i i wyłączyłem w odstępie 10min i dłuższym i dalej to samo.
06-10-2021 06:06 AM
@Szymon Sz Czy kontaktował się Pan z z serwisem?
06-10-2021 11:32 AM
Nie nie kontaktowalem sie
07-10-2021 09:27 AM
@Szymon Sz, w takim razie to zrób, link do wyszukiwarki najbliższych autoryzowanych punktów serwisowych masz wyżej. 😉