Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Uważajcie! Pęka szyba zewnętrzna w piekarniku Samsung NV75N7647RS

(Temat utworzony: 09-02-2022 12:53 PM)
2235 Wyświetlenia
Michał007
Apprentice
Opcje

Witam

Jestem już kolejnym użytkownikiem u którego pękła szyba zewnętrzna w piekarniku Samsung NV75N7647RS. Pękła sama podczas zamykania.

Serwis nie poczuwa się do naprawy gwaranacyjnej. Uważajcie na tą firmę bo może uszkodzić oczy małych dzieci.

22.jpg

107 Odpowiedzi
Members_SKE3uoo
Apprentice
Opcje

Firma Samsung Nie poczuwa się do błedu konstrukcyjnego, szyba nie wytrzymuje naprężeń. 

Odpowiedz firmy:

Uprzejmie dziękuję za kontakt z Centrum Obsługi Klienta firmy Samsung.

Dziękuję za przesłane zdjęcia. Dokumentacja zdjęciowa potwierdza wystąpienie uszkodzenia, jednak nie jest ono wadą własną sprzętu. Jest uszkodzeniem powstałym w wyniku działania czynnika zewnętrznego, za który producent nie odpowiada, ponieważ nie był on częścią sprzedanego urządzenia. Karta Gwarancyjna wyklucza możliwość gwarancyjnej naprawy tego uszkodzenia, jednak chciałbym podkreślić, że zależy nam na udzieleniu Panu pomocy. Dlatego chcę zaproponować kontakt z naszym autoryzowanym punktem serwisowym, który w profesjonalny sposób usunie widoczne uszkodzenie z użyciem oryginalnych części, po uzyskaniu Pana zgody na przeprowadzenie naprawy odpłatnej.

Zdecydownie NIE POLECAM AGD TEJ FIRMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wstyd jak traktujecie Klientów!!! 

Dużo mniejsze firmy potrafią wziąść odpowiedzialność a SAMSUNG nie potrafi i ceduje swoje b łedy na klientów!!!

BNRAWO Samsung

Members_SKE3uoo
Apprentice
Opcje

Witam,
NIE POLECAM AGD FIRMY SAMSUNG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:
SAMSUNG CEDUJE SWOJE BŁĘDY NA KLIENTÓW w PIEKARNIKACH SAMA PĘKA SZYBA, A SAMSUNG TWIERDZI ŻE WSZYSCY KLIENCI KŁAMIĄ I POSWIADCZAJĄ NIE PRAWDĘ :

BRAWO SAMSUNG !!!!

Stanowsiko samsunga : 
Dziękuję za przesłane zdjęcia. Dokumentacja zdjęciowa potwierdza wystąpienie uszkodzenia, jednak nie jest ono wadą własną sprzętu. Jest uszkodzeniem powstałym w wyniku działania czynnika zewnętrznego, za który producent nie odpowiada, ponieważ nie był on częścią sprzedanego urządzenia. Karta Gwarancyjna wyklucza możliwość gwarancyjnej naprawy tego uszkodzenia, jednak chciałbym podkreślić, że zależy nam na udzieleniu Panu pomocy. Dlatego chcę zaproponować kontakt z naszym autoryzowanym punktem serwisowym, który w profesjonalny sposób usunie widoczne uszkodzenie z użyciem oryginalnych części, po uzyskaniu Pana zgody na przeprowadzenie naprawy odpłatnej. Dla Pana wygody załączam link, pod którym szybko odnajdzie Pan kontakt do najbliższego serwisu:

Ulliess
First Poster
Opcje

Dzień dobry, gdzie naprawił Pan szybę w swoim piekarniku? Mam ten sam problem z dolną szybą i niestety Samsung również nie poczuwa się do naprawy/wymiany szyby. Nigdzie nie mogę odnaleźć na intercie szyby albo całe drzwiczki. Każdy mnie zbywa mówiąc, że nie mają elementów do tego modelu. Będę wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam 

0 Like
Ewik55
Student
Opcje
Dzień dobry właśnie miałam wybuch górnej szyby piekarnika samsung dual Cook flex NV75N5641RB Piekłam ciasto w górnej części i nagle wybuch Szyba Górna poszła w drobny mak, część została jeszcze w drzwiczkach Szkło poleciało po całej kuchni Nastąpiło rozprężenie szyby Nic nie było z mojej winy Czy coś udało się Wam wyegzekwować od Samsunga ? Przecież to jest niemożliwe, a na dodatek zagraża osobom będącym w pobliżu Proszę o I formację 20211204_144517_2174_1638625520.jpg
0 Like
Ewik55
Student
Opcje

Dzień dobry, czy może coś Wam się udało zadziałać, właśnie pękła mi górna szyba... Proszę o pomoc...

0 Like
MonikaGS
Helping Hand
Opcje

Witaj @Ewik55, pomogę w sprawie - priv.

avelka
First Poster
Opcje

piekarnik.jpeg

U nas podczas pieczenia pizzy pękła samoistnie szyba wewnętrzna...

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@avelka  Dzień Dobry

Jaki model piekarnika?

Koniecznie trzeba kontaktować się z serwisem.

kolejarzzg
Student
Opcje

Mam ten sam problem, w nocy pękła mi samoistnie górna szyba. Samsung nie poczuwa się do niczego twierdząc że to mechaniczne uszkodzenie. Czy ktoś ma wskazówki co z tymdalej robić?

0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@kolejarzzg, myślę, że można odwołać się od decyzji poprzez Dział Reklamacji. Był u Ciebie serwisant z autoryzowanego punktu serwisowego, żeby to sprawdzić?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.