Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pralka suszarka al control

(Temat utworzony: 02-03-2022 03:41 PM)
865 Wyświetlenia
GrzegorzOlek
Apprentice
Opcje
Posiadam pralkę oraz suszarkę samsung al control jak sparować je ze sobą aby pralka wysyłała odpowiedni program do suszarki??
11 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@GrzegorzOlek  Witam

Jaki to model pralki i suszarki ?

0 Like
GrzegorzOlek
Apprentice
Opcje
A co to ma za znaczenie jaki model połączyłem się telefonem przez Smart things i przez apke mogę sterować tylko jedno drugiemu nie przesyła informacji jaki program dobrać
0 Like
JolaŁ
Expert
Opcje

Cześć @GrzegorzOlek 
W aplikacji włączamy sugestię cyklu automatycznego. Po zakończonym praniu uruchamiamy suszarkę.
Wtedy powinno pojawić się okienko, czy chcemy uruchomić dopasowany program suszenia oparty o parametry prania. Jeżeli w to nie wejdziemy, to suszarka przełączy się na domyślne ustawienia suszenia😁

0 Like
GrzegorzOlek
Apprentice
Opcje
Próbowałem to włączyć ale wyskakuje błąd serwera choć później jest niby ze włączone a i tak nie pokazuje odpowiedniego programu tylko 1 lepszy po włączeniu suszarki
0 Like
HubertK
Expert
Opcje

@GrzegorzOlek Cześć!

Jaki program się pokazuje, czy jest to program domyślny - bawełna? Czy błąd serwera pokazuje się za każdym razem? Czy wówczas pojawia się jakiś komunikat systemowy błędu aplikacji?

0 Like
GrzegorzOlek
Apprentice
Opcje
Suszarka dv90t6240lh a pralka ww70t554dae
0 Like
GrzegorzOlek
Apprentice
Opcje
Tak jest to program bawełna. I tak błąd serwera pokazuje się za każdym razem. Błędu aplikacji nie pokazuje
0 Like
GrzegorzOlek
Apprentice
Opcje
Błąd jaki pokazuję " wystąpił błąd sieci lub serwera. Spróbuj ponownie później "
0 Like
HubertK
Expert
Opcje

@GrzegorzOlek Czy ten błąd pojawia się również przy innych funkcjach aplikacji? Czy możesz zrobić test krzyżowy i sprawdzić jak będzie działać na innym punkcie dostępowym/innym telefonie ?

0 Like