Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Oryginalne opakowanie lodówki RB30J3000BC

(Temat utworzony: 05-03-2022 12:41 PM)
1534 Wyświetlenia
jodoxd
First Poster
Opcje

Witam, 

otrzymałem dziś kurierem lodówkę RB30J3000BC zamawianą w jednym z elektromarketów. 

Dziwi mnie jednak sposób pakowania, czy Samsung fabrycznie pakuje lodówki w ten sposób? 
Na frontach nie ma żadnej folii ochronnej, na rogach pod styropianem u góry trochę papieru i tyle, po rozpakowaniu drzwi pod światło wydają się lekko porysowane. 

Byłby ktoś w stanie zweryfikować czy opakowanie jest oryginalne?
Być może trafił mi się powystawowy egzemplarz sprzedany przez sklep jako fabrycznie nowy.

20220304_194813.jpg20220304_194807.jpg

0 Like
4 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@jodoxd  Witam

Jeżeli lodówka jest porysowana to dobrze by było zwrócić się z tym do sprzedawcy i zareklamować to, rzeczywiście mogła być wcześniej używana.

Alex9152
Troubleshooter
Opcje
Wg mnie jest ok zabezpieczona zazwyczaj ranty sa najbardziej narazone na jakiś uszczerbek przeciez nawet w transporcie to rogi głównie obrywają😊😁😁
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@jodoxd, Lodówki są w ten sposób pakowane. Nie otrzymałeś sztuki powystawowej. Często zdarzają się uszkodzenia fabryczne w postaci rys czy pofalowań blachy, które są widoczne dopiero pod odpowiednim światłem. Zawsze możesz złożyć reklamację w sklepie, w którym była kupowana lodówka.

Stachur
Explorer
Opcje
Jakiś czas rozwoziłem lodówki i sprzęt agd, samsungi sa zazwyczaj pakowane w karton ale zdarzają się też zapakowane jak u ciebie i jest to fabryczne pakowanie, gdyby produkt był używany lub bylyby przestawiane drzwi na magazynie to folia byłaby zapakowana w oryginalna folie + owinięta stretchem