Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Piekarnik Samsung Chef Collection NQ50J9530BS jak wyłączyć tryb demo

(Temat utworzony: 24-09-2017 08:38 PM)
2264 Wyświetlenia
kawa776
First Poster
Opcje

Witam Zakupiłem Piekarnik Samsung Chef Collection NQ50J9530BS w którym jest włączony tryb demo.Pytanie brzmi jak ten tryb wyłączyć? Z góry dziękuję za pomoc

0 Like
8 Odpowiedzi
kawa776
First Poster
Opcje

Witam.Trzeba przycisnąć trzy przyciski jednocześnie (menu swiatło i kontrola rodzicielska)i przytrzymać 5s

0 Like
Alka3
First Poster
Opcje

Witam, posiadam taki model piekarnika Samsung: NV7B41403AK, niestety przestał grzać a mam go dopiero 4 miesiące, dodatkowo na panelu TEST się wyświetla, prawdopodobnie jest włączone DEMO, jak to ***** wyłączyć?

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Alka3  Witam 

Tej sytuacji Najlepiej byłoby się skontaktować z z autoryzowanym serwisem aby sprawdził Co dokładnie dzieje się z piekarnikiem.

https://www.samsung.com/pl/support/service-center/ 

Xantor85
First Poster
Opcje
Witam! Mam kuchenkę mikrofalą NQ50A6139 jak wylaczyc tryb Demo?
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Xantor85, Na początek spróbuj skorzystać z rozwiązania podanego w instrukcji obsługi

Zrzut ekranu 2023-12-24 223413.png

0 Like
KilliFilli
Student
Opcje
Witam, zakupiłem model poekspozycyjny piekarnika dual cook NV75N7677RS. Jest włączony tryb demonstracyjny, na panelu wyświetla komunikat "test", a aplikacja Smart Things pokazuje, że ten tryb jest włączony i trzeba go wyłączyć. Problem w tym, że wszystkie sposoby z poradników z forów i internetu nie działają z tym piekarnikiem. Będę się kontaktować z infolinią, gdy ta będzie czynna, jednak może ktoś wie, jak wyłączyć ten tryb? Instrukcja nawet nie posiada informacji o tym trybie.
Dziękuję za pomoc.
0 Like
KilliFilli
Student
Opcje
Jestem pewny, że ktoś będzie miał ten problem jeszcze więc rozwiązanie napiszę poniżej:
Trzeba włączyć wybór godziny (przytrzymać przycisk zegara), ustalić zegar na 00:00, następnie przytrzymać klepsydre (będzie nieaktywna) i OK. Następnie pojawi się komunikat: DEMO OFF.
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@KilliFilli   Witam

Świetnie że udało się znaleźć rozwiązanie problemu i dzięki za opisanie kroków :smiling-face:

0 Like