Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Waga współpracująca z Health

(Temat utworzony: 15-02-2025 03:15 PM)
213 Wyświetlenia
lukasbiggie
Explorer
Opcje
Witam szukam wagi która będzie łączyła się bez problemu z Samsung Health, cena max 500zl. Mam S24 Ultra I Watch 5 Pro chciałbym aby to wszystko że sobą współgrało. Aktualnie mam wagę Mi Body Composition Scalę 2, ale ona nie łączy się z Samsung Health (kupiłem ja kilka lat temu jak używałem jeszcze zegarka Amazfit T-Rex Pro). Jaką wagę polecacie? Tak aby pokazywała skład ciała? 
0 Like
9 Odpowiedzi
Danylewy
Troubleshooter
Opcje
Podpinam się pod pytanie, posiadam tę samą wagę.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Bloodhound-PL
Voyager
Opcje
Mam Omron Viva. Współpracuje bez problemu z Samsung Health i cenowo mieści się w podanym budżecie.
0 Like
lukasbiggie
Explorer
Opcje
Mi smart scale 2 to inna waga niż ta która posiadam
0 Like
lukasbiggie
Explorer
Opcje
Poszukam na allegro :smiling-face: dzieki
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Tą wage którą Pan posiada bedzie problem połączyć z Aplikacją Samsung Healte. Problemem jest tez to, ze Samsung nie oferuje żadnych wag. Prosze przy zakupie sprawdzić kompatybilność, jak i czy wszystkie funkcje będą z aplikacją synchronizowane.
MarcinCho
Troubleshooter
Opcje
W apliakcji samsung health masz akcesoria i tam znajdziesz z 12 wag wspolracyjacych
0 Like
arapalski
Samsung Members Star ★
Opcje

Mam Xiaomi Yunmai S oczywiście łączy się z telefonem przez Bluetooth. Kiedy wchodzimy na wagę mierzy skład ciała, aby zobaczyć szczegółowe dane, należy uruchomić aplikację Yunmai. Jeśli pomiar wypadł poprawnie zapisywany jest wynik. Integracja ze Samsung Health jest poprzez chmurę, wyniki są pobierane z chmury Yunmai. Niestety w Health zobaczmy tylko wagę i procent tkanki tłuszczowej inne dane będą tylko do zobaczenia w apce Yunmai. Plus jest tania 120 -150 zł 

Poznaj świat inteligentnego domu SmartThings.
JKamyk13
Explorer
Opcje
Aby połączyć smart wage innych producentów użyj tej aplikacji 1739628755317.jpg
0 Like