Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Smartthings - Termometry TUYA

(Temat utworzony: 18-10-2024 08:23 PM)
549 Wyświetlenia
_svery_
Pathfinder
Opcje
Cześć wam!
Mam pytanie znowu dotyczace smart home. Czy ten czujnik https://a.aliexpress.com/_EH3dWEl mógłby zostać połaczony z systemem Smartthings przez centralkę aeotec oraz protokół zigbee? Jeśli tak to czy moglibyście podlinkować mi sterowniki do tego urządzenia, a jesli to nie to podeslac odpowiednik tego czujnika w podobnej cenie? Z góry dzięki.
36 Odpowiedzi
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Cześć, nie znalazłem żadnego sterownika pod ten Czujnik. Sprawdź Sonoff SNZB-02.
_svery_
Pathfinder
Opcje
aktualnie w wiekszości sklepów jest niedostępny, a jeśli już to za chore pieniądze np 100zł na allegro
0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Faktycznie, dlaczego tak drogie się zrobiły? Ja kupiłem za 25 zł. Sprawdź nowszy model SNZB-02P za 45zł.
0 Like
_svery_
Pathfinder
Opcje
szczerze mówiąc za te pieniądze to już wole sobie kupic aquarę niżeli jakiegoś sonoffa 😅
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Z Aqary polecam WSDCGQ11LM, oprócz temperatury i wilgotności pokazuje ciśnienie atmosferyczne, kupisz go w internecie za jakieś 90zl.
_svery_
Pathfinder
Opcje
Możesz podlinkować sterownik do niego?
0 Like
_svery_
Pathfinder
Opcje
0 Like
_svery_
Pathfinder
Opcje
Dziękuję. Podwiedz mi jeszcze proszę jakie właczniki swiatła zakupić tak aby łaczyły się na zigbee lub wifi. Zależy mi na dobrej cenie. Dodam że w domu nie posiadam przewodu neutralnego.
0 Like