Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Fold3 - pękające ekrany

(Temat utworzony: 04-02-2022 09:36 PM)
7067 Wyświetlenia
slashk1987
Pioneer
Opcje
Radzę się wstrzymać przed kupnem tego telefonu. Po 5 miesiącach pękł ekran a Samsung umywa ręce. Po krótkim researchu znalazłem informację o urzędzieniach z podobnym problemem nawet po miesiącu. Odpowiedz Samsunga zawsze taka sama - uszkodzenie mechaniczne i wina użytkownika....

image

image

67 Odpowiedzi
Alex9152
Troubleshooter
Opcje
I co będziesz naprawiał za 2500? Bo wątpie, że coś wskórasz jeszcze tak to już jest że zwalają winę na użytkownika poczytaj komentarze np o ctdi wykonującej naprawy gwarancyjne...
0 Like
slashk1987
Pioneer
Opcje
Mam jeszcze care+ ale daje tylko możliwość jednorazowej naprawy. A uważam że care+ służy do naprawy kiedy np spadnie mi telefon i pęknie ekran, a nie wad konstrukcyjnych - od tego jest gwarancja. Wiec jak strzeli jeszcze raz po 5 miesiącach to stanie się najdroższym przyciskiem do papieru ever...
0 Like
Alex9152
Troubleshooter
Opcje
I w ramach care+ będziesz miał za friko naprawiony?
0 Like
slashk1987
Pioneer
Opcje
Nie - za "jedyne" 670 zł...
0 Like
Alex9152
Troubleshooter
Opcje
Łupią gdzie mogą😁😁
0 Like
Skuter74
Explorer
Opcje
Ja bym napisał do rzecznika praw konsumenta.
Alex9152
Troubleshooter
Opcje
No to jest jakiś pomysł
miroON
Big Cheese
Opcje
wypuścić taki gniot w postaci składaków...PORAZKA !!! a teraz w dodatku umywać od tego ręce..
zastanawia mnie jedno ..przecież chyba przed wypuszczeniem takiej serii telefon ,,aparat" powinien przejść testy i nie po dniu tygodniu a np po miesiącu czy roku ...wiadomo jest ze w miejscu zgięcia moga pojawiać się pęknięcia odpryski itp w czasie uzytkowania....
i powinno to być objęte podstawowa gwarancja ale co tam najlepiej jest przypisać takie uszkodzenia użytkownikowi...echhh szkoda gadać...SAMSUNG się w tym momencie nie popisał i zawiódł na całej linii !!!!!
miroON
Big Cheese
Opcje
co ty piszesz ?? czyli kupując taki tel powinno się go postawić w szafce za szybą i tylko go oglądać???
chyba telefon służy do użytkowania a nie tylko jako rekwizyt na wystawie ???
armin33
Pioneer
Opcje
To chore zwłaszcza że tak go zachwalano i promowano że jest mega wytrzymały, tu nie ma co im odpuszczać to pewne że to mechaniczne bo przecież sami ten mechanizm wprowadzili i gwarantowali jego super wytrzymałość a całość podlega gwarancji oni palą głupa bo idąc ich tokiem myślenia wszystko mogą podpiać pod uszkodzenia mechaniczne nawet gdy ekran przestaje działać na dotyk a aparaty zdjęcia nie robią to chore i ja bym nie odpuszczał, do UOKIK bym na pewno uderzył a serwis to chyba powinien iść do wymiany tak jak ten nieszczęsny ekran który miał tyle wytrzymać .