Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie mogę wysłać wiadomości SMS

(Temat utworzony: 15-03-2025 02:43 PM)
943 Wyświetlenia
Berbel
Journeyman
Opcje
Cześć, jak w temacie, nie mogę wysłać wiadomosci sms, ponieważ po naciśnięciu opcji wyślij na czerwono pod wiadomością jest komunikat: "Nie wysłano. Sprawdź opcje." Niestety w opcjach jest tylko usuń, albo sprobuj ponownie. Próbowałem już w aplikacji czyścić dane, instalować inna aplikacje wiadomosci ze sklepu samsunga, lecz cały czas to samo. W telefonie Mam dwie karty, Orange i sieć zagraniczna. 3 dni temu w poprzednim telefonie normalnie wysyłałem wiadomosc, dzisiaj chciałem znów wysłać SMSa i jest to niestety niemożliwe. Czy jest w stanie ktoś rozwiązać ten problem?

Przejdź do rozwiązania
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
To spróbuj zresetować ustawienia APN.
Rozwiązanie
Berbel
Journeyman
Opcje
Działa, zresterowałem ustawienia APN, wyczyściłem dane Wiadomości, spróbowałem wysłać SMSa i udało się. Dziękuję uprzejmie.
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Proszę bardzo. Ciesze się że problem udało się rozwiązać. 🙂
Daniel20212
Explorer
Opcje
Dziwny problem u koleżanki z s25 ultra. Ma 2 karty sim, ustawienia wyglądają ok a telefon nie chce wysyłać smsow. Pojawia się czerwony komunikat że nie wyslano. Ale jeśli ktoś wysle jej smsa to ona może wtedy temu komuś wyslac. Aplikacja googla, rcs działa poprawnie wiec tylko problem smsow. Nowy telefon ze sklepu samsunga.

image

W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, dziwne zjawisko. Sprawdzaliście jak sytuacja wygląda na aplikacji Wiadomości Samsung? Można ją pobrać z Galaxy Store
Daniel20212
Explorer
Opcje
Niestety nie ma już tej app do pobrania
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Witam. Jeśli na aplikacji od Samsunga będzie ten sam problem to usuń wszystkie wiadomości których nie udało się wysłać (z kosza również) i wyczyść dane aplikacji. Ustawienia --> Aplikacje --> Wiadomości --> Pamięć --> Wyczyść dane.
0 Like
Daniel20212
Explorer
Opcje
Ok nie pomogło
0 Like
pawel9413
Navigator
Opcje
Jest włączona ta opcja?1742157687038.jpg
0 Like