Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sms - S25+

(Temat utworzony: 13-02-2025 09:09 PM)
1773 Wyświetlenia
LuckYKubiK
Journeyman
Opcje
Od razu proszę o zrozumienie ale pierwszy post . Kiedyś miałem podobny problem lecz wróciłem do Samsunga po długim czasie i wygląda to tak : nie mogę wysłać wiadomosci SMS do niektórych osób, pomimo że od nich wiadomosci mi przychodzą... 
Mial może ktoś taki problem ? Support nie pomógł na razie , RCS mam wylaczone. 
Niby ktoś na czacie napisał że to dlatego że z Huawei się przesiadłem, ale jak wkładam kartę do starego telefonu wszystko działa. 
0 Like

2 Rozwiązania

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Witam. Z jakiej aplikacji do SMS korzystasz? Spróbuj usunąć wszystkie konwersacje w których nie udało się wysłać wiadomości (z kosza również jeśli jest to aplikacja Samsunga) i wyczyścić jej dane. Ustawienia --> Aplikacje --> Wiadomości --> Pamięć --> Wyczyść dane.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

Rozwiązanie
LuckYKubiK
Journeyman
Opcje
❤ trafiłeś! Nie działało mi czyszczenie danych bo nie usuwałem wszystkich rozmow w których nie mogłem wysłać. Dopiero teraz podziałało. Dobrze było zapytać bo chyba robiłem już wszystko. Dzięki!

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
12 Odpowiedzi
Warflash
First Poster
Opcje
Nie wiem jakiej aplikacji używasz, ale wgraj sobie może Wiadomości od Google. Bo może to problem aplikacji. Nie telefonu.
0 Like
Rozwiązanie
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Witam. Z jakiej aplikacji do SMS korzystasz? Spróbuj usunąć wszystkie konwersacje w których nie udało się wysłać wiadomości (z kosza również jeśli jest to aplikacja Samsunga) i wyczyścić jej dane. Ustawienia --> Aplikacje --> Wiadomości --> Pamięć --> Wyczyść dane.
LuckYKubiK
Journeyman
Opcje
Właśnie mam wiadomosci od Google, I support mi potwierdził ze nie mogę nawet mieć tutaj wiadomosci samsung
Rozwiązanie
LuckYKubiK
Journeyman
Opcje
❤ trafiłeś! Nie działało mi czyszczenie danych bo nie usuwałem wszystkich rozmow w których nie mogłem wysłać. Dopiero teraz podziałało. Dobrze było zapytać bo chyba robiłem już wszystko. Dzięki!
0 Like
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Nie ma za co. Ciesze się że problem udało się rozwiązać! 🙂
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@LuckYKubiK co ci powiedzieli na infolinii:  "support mi potwierdził ze nie mogę nawet mieć tutaj wiadomosci samsung😁😁😁 borze liściasty, kto tam teraz odbiera telefony 🤔🙄

Jeżeli chcesz zainstalować aplikację Wiadomości od Samsunga, to najzwyczajniej pobierz ją ze sklepu: http://apps.samsung.com/appquery/appDetail.as?appId=com.samsung.android.messaging

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Mijouri
Student
Opcje
Potwierdzam, miałam ten sam problem. Czyszczenie danych wiadomości pomaga! Dzięki!
MagdaRosy
Student
Opcje
Witajcie. Czy przy s25 ultra ktoś z Was miał też problem z wysyłką SMS -òw? tj. Do niektórych kontaktów wysyłam, a u innych pojawia się błąd i brak możliwości wysłania. Pomóżcie proszę ‐ drugi dzień nowego telefonu i tu taki problem... dane były pobrania na S25 ultra z Huawei P30 pro. Dziękuję za pomoc.
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@MagdaRosy, problem może powodować kopia zapasowa danych z Huawei. Sprawdź na początek na apce Wiadomości od Samsunga, nie od Google. Do pobrania w Galaxy Store.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.