Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung S24+ ładowarka przestała ładować telefon, po podłączeniu nie rozpoczyna się ładowanie

(Temat utworzony: 05-10-2024 09:16 AM)
694 Wyświetlenia
Mikołaj34
Pioneer
Opcje

Witam , mam taki problem , kupiłem s24+ z oryginalną ładowarką 45W z kablem w zestawie, przez jakiś czas ładowała mi telefon Super szybkim ładowaniem 2.0, od pewnego czasu całkowicie przestała ładować telefon,po podłączeniu nie rozpoczyna się w ogóle ładowanie,zero reakcji.

0 Like
28 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Na początek proszę sprawdzić na nowej ładowarce, czy tez innym kablu. S24+ z tego co wiem super szybkie ładowanie ma 25W.
Mikołaj34
Pioneer
Opcje
Ładowarka 25 W ładuje , tylko ta kosta 45W coś przestała ładować, a z tego co wiem s24+wspera ładowanie 45W
0 Like
Eminem_
Pioneer
Opcje
Sprawdź w ustawieniach, czy opcja supercharge nie wyłączyła się, polecam też zrestartować telefon (wyłącz, włącz). Miałem tak samo na S23U, nie wiem czy winą był patch aktualizacji, czy telefon zbzikował
0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
S24+ ma 45W Ładowanie, S24 zwykłe ma 25W.
Mikołaj34
Pioneer
Opcje
Szybkie ładowanie włączone, ponowne uruchomienie nic nie zminia, być może to wina ostatniej aktualizacji
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, Czy ładowarka (45W) normalnie ładuje inne urządzenia?
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
A racja mój błąd. Dzięki za poprawę.
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
A proszę sprawdzić czy na wyłączonym telefonie tez ma Pan problem z ładowaniem?
Mikołaj34
Pioneer
Opcje
Również nic się nie dzieje, kostka chyba dobra bo podłączyłem nią ładowarkę bezprzewodową i ładuje.
0 Like