Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Samsung S24+ ładowarka przestała ładować telefon, po podłączeniu nie rozpoczyna się ładowanie

(Temat utworzony: 19-10-2024 10:58 AM)
1005 Wyświetlenia
Mikołaj34
Pioneer
Opcje

Witam , mam taki problem , kupiłem s24+ z oryginalną ładowarką 45W z kablem w zestawie, przez jakiś czas ładowała mi telefon Super szybkim ładowaniem 2.0, od pewnego czasu całkowicie przestała ładować telefon,po podłączeniu nie rozpoczyna się w ogóle ładowanie,zero reakcji.

0 Like
28 Odpowiedzi
Artineo
Student
Opcje
To ja bym obstawial kabel, mimo, ze z inna ladowarka on dziala. Probowales?
0 Like
Mikołaj34
Pioneer
Opcje
Z inną ładowarką 25W kabel działa, kabel oryginalny kupiony z ładowarką 45W
0 Like
PiotrCh
Expert
Opcje

@Mikołaj34 Jeśli ładowarka 45W nie działa w połączeniu z dołączonym do niej przewodem, to najlepiej byłoby zgłosić reklamację dotyczącą tego produktu. W tym celu możesz skontaktować się ze sprzedawcą.

Mikołaj34
Pioneer
Opcje
Oddałem na reklamacje
0 Like
byygi
Journeyman
Opcje
Mam taki sam problem, po poprzedniej aktualizacji telefon przestał się szybko ladowac za pomocą oryginalnej kostki typu C I nowego kabla, dodatkowo ładuje tylko jedna strona ( w sensie wepnę kabel i nic, odwrócę i ładuje) ale wciąż wolno, najlepiej telefon się ładuje za pomocą starej kostki samsunga z zwykłym USB (dziś wykonałem nową aktualizacje i nie pomogło)

Doda. Ze ta kostka usb-c i kabel działa prawidłowo gdyż s20 ładuje szybko
Mikołaj34
Pioneer
Opcje
No u mnie nie działa, ani z tabletem, ani z s24+, słuchawek też nie ładowała,oddałem na reklamację do sklepu . Dokładnie na starej kostce 25W nie mam problamu ładuje wszystko, i szybko
0 Like
byygi
Journeyman
Opcje
Ehhh, miałem nadzieję że aktualizacja to rozwiąże, ale jednak czeka mnie tak samo reklamacja
0 Like
Mikołaj34
Pioneer
Opcje
Napisałem do sklepu w którym kupiłem, opisałem sytuację i kazali wysłać zwrot. Czekam na wymianę, mam nadzieję że z następną już nie będzie takich problemów.
0 Like
Rozwiązanie
Mikołaj34
Pioneer
Opcje
Wymienili mi na nową i póki co ładuje jak należy, nie ma problemów.
0 Like