Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy S24 plus. You tube

(Temat utworzony: 13-04-2025 03:58 PM)
156 Wyświetlenia
Sławek1979
Voyager
Opcje
Witam. Mam problem z aplikacją YT. Nie dostaję powiadomień o nowo dodanych filmach. Tel zaktualizowany, cechę aplikacji wyczyszczone,wipe ceche również. Proszę o pomoc. Dzięki.
0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, próbował Pan wyczyścić Dane aplikacji YouTube? W informacjach o aplikacji jest nadane uprawnienie do wysyłania powiadomień? Można jeszcze spróbować odinstalować aktualizacje aplikacji I ponownie zainstalować.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

10 Odpowiedzi
Rozwiązanie
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, próbował Pan wyczyścić Dane aplikacji YouTube? W informacjach o aplikacji jest nadane uprawnienie do wysyłania powiadomień? Można jeszcze spróbować odinstalować aktualizacje aplikacji I ponownie zainstalować.
Aros12
Helping Hand
Opcje
Sprawdz ustawienia powiadomien tej aplikacji 1744553239812.jpg
0 Like
Sławek1979
Voyager
Opcje
Tak tutaj wszystko ok...
0 Like
Aros12
Helping Hand
Opcje
Ewidentnie wina aplikacji. Odinstaluj i zaktualizuj ponownie
0 Like
Sławek1979
Voyager
Opcje
Danych aplikacji nie czyściłem bo chyba stracę wszystkie zapisane subskrypcję.. To samo z odinst. Aktualizacji...
0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Subskrybcje przypisują się do Konta Google.
Zonniak
Big Cheese
Opcje
Witam
Wyczyść dane aplikacji. Aby to zrobić Wejdź w ustawienia --> aplikacje--> Wyszukaj youtube --> Pamięć--> wyczyść pamięć.

Jeśli nie zadziała odinstaluj ostatnią aktualizację Wejdź w ustawienia --> aplikacje--> Wyszukaj youtube --> trzy kropki --> odinstaluj aktualizacje.

Pozdrawiam
0 Like
Sławek1979
Voyager
Opcje
Odinstalowałem aktualizacje YT zobaczymy co będzie.. Dziwne bo stało się to jakoś po instalce ui 7 .
0 Like
Sławek1979
Voyager
Opcje
Witam. Udało się 😊 Po odinstal. aktualizacji i ponownym jej zainst. powiadomienia z yt wróciły. Bardzo dziękuję za pomoc ! 👍
0 Like