Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kreski przy odblokowywaniu .

(Temat utworzony: 01-04-2024 02:30 AM)
1733 Wyświetlenia
Karola211194
Navigator
Opcje
Hejka posiadam telefon od 2 dni , co któreś odblokowanie ekranu czy to czytnikiem linii papilarnych czy wzorem po odblokowaniu na ekranie głównym przelatuje (tak szybko ze ledwo zauważalna ) czarna lub biala kreseczka z góry ekranu w dół . Po za tym nic sie nie dzieje . Wie ktoś czym może być to spowodowane ? Pozdrawiam 
65 Odpowiedzi
mcbseb
Troubleshooter
Opcje
Raczej nic złego nie powinno się dziać. Poczekaj na aktualizację i sprawdź czy nadal tak się dzieje.
Karola211194
Navigator
Opcje
Dzięki za odpowiedź, wyłączyłam wszystkie blokady ekranu zobaczymy czy będzie dalej to samo
0 Like
mcbseb
Troubleshooter
Opcje
Niczego nie wyłączaj. Funkcje w telefonie są po to, aby z nich korzystać - tym bardziej zabezpieczenia przed nieautoryzowanym dostępem do sprzętu. Czy przy przesiadce na nowy telefon przywracałaś kopię zapasową, razem z ustawieniami?
0 Like
Karola211194
Navigator
Opcje
Wszystko przez program SmartSwitch oprócz zdjęc bo było ich mega duzo
0 Like
mcbseb
Troubleshooter
Opcje
Pomimo faktu, że Samsung czy inne marki udostępniają taką możliwość - przeniesienie wszystkiego na nowy telefon - nie jest to dobry pomysł, bo często generuje masę problemów, szczególnie, że praktycznie zawsze przenosi się dane ze starszego systemu na nowszy. Dobrą praktyką jest przenoszenie jedynie kontaktów i ustawienie wszystkiego innego na nowo. Jeśli dalej będziesz miała problemy (w sensie po aktualizacji) to rozważ reset do ustawień fabrycznych i przywróć jedynie kontakty - nie ma znaczenia czy ze Smart Switch czy z kopii zapasowej Google.
Karola211194
Navigator
Opcje
Oki tak zrobię, dziękuję jeszcze raz za pomoc . A mógłbyś polecić coś na ekrsn bo w sklepie akurat nie mieli, wzielam tylko oryginalne etui z klapka . A szybę zamówiłam przez neta niestety okazało się po przyklejeniu jej że nie działa czytnik linii papilarnych, próbowałam nawet na nowo zgrać odcisk palca ale nie widzi palca.
0 Like
mcbseb
Troubleshooter
Opcje
Przykro mi, ale w tym temacie jestem słaby ponieważ sam nie korzystam z tego typu ochrony - ja jedynie zamawiam tzw. skórki ze sklepu Dbrand żeby telefon lepiej trzymał się w dłoni. Żona natomiast na swoim telefonie ma szkło 3mk i jest zadowolona - tylko tyle mam w tej sprawie.
0 Like
Nomysz058PL
Voyager
Opcje
Włącz zwiększoną czułość dotyku.
Nomysz058PL
Voyager
Opcje
Aby to zrobić należy wejść w ustawienia -> wyświetlacz -> zjechać na sam dół -> czułość dotyku włączyć -> gotowe.
0 Like