Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aktualizacje oprogramowania Galaxy S24 FE | S24 | S24+ | S24 Ultra

(Temat utworzony: 4 tygodni(e) temu)
195 Wyświetlenia
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Galaxy-S24-Series_dl1.jpg

W tym wątku zachęcam wszystkich do dzielenia się informacjami odnośnie nowych aktualizacji oprogramowania w telefonach Galaxy S24, Galaxy S24+ oraz Galaxy S24 Ultra. Pamiętajcie, że z reguły w pierwszej kolejności aktualizacje trafiają do telefonów zakupionych w wolnej sprzedaży (wariant EUX). Telefony pochodzące od operatorów otrzymują aktualizacje nieco później.

Jak długo będą wspierane telefony?

7-updates.jpg

Najnowsze flagowce Samsung kontynuują zobowiązanie firmy do wydłużenia cyklu życia produktu, oferując 7 generacji aktualizacji systemu operacyjnego i 7 lat aktualizacji zabezpieczeń:

• System: 7 aktualizacji począwszy od systemu Android 14
  • Bezpieczeństwo: 7 lat aktywnego wsparcia począwszy od stycznia 2024

Informacje o aktualizacjach:

Screenshot_20240711_151938_Software update.jpg

Galaxy S24 FE (SM-S721B):

Galaxy S24 (SM-S921B):

Galaxy S24+ (SM-S926B):

Galaxy S24 Ultra (SM-S928B):

Dodatkowe informacje:

Przydatne odnośniki na forum:

Przydatne zewnętrzne odnośniki:

2 597 Odpowiedzi
BorBor
Pathfinder
Opcje
Potwierdzam. Na moim s24+. Zniknęła informacja o możliwości pobrania aktualizacji.
0 Like
Vences
Pioneer
Opcje
Tô teraz masz nauczkę, że chytry traci 2x. Smartfony kupuje się z wyłączone z oficjalnej dystrybucji, a sam Empik zazwyczaj jest tylko paserem dla takich krzak-sprzedawców. Trzeba dokładnie sprawdzać od kogo dokładnie się kupuje w tym Empiku.
Jeśli ktoś nie ma odpowiednich środków to po co od razu się rzucać na Ultra? Teraz tylko żeby ten telefon Ci nie padł, bo mogą być ogromne problemy z realizacją gwarancji. Pół biedy, gdyby to był jeszcze jakiś np. włoski Vodafone, ale to sprzęt w ogóle spoza UE.
0 Like
Vences
Pioneer
Opcje
To nie dotyczy modelu Ultra.
0 Like
miroON
Big Cheese
Opcje
Z powodu tego błędu możemy napotkać więcej opóźnień we wdrażaniu stabilnej aktualizacji One UI 7 dla wszystkich kwalifikujących się urządzeń.
0 Like
Haborym
Helping Hand
Opcje
Jednym słowem hit 😂

Najwyraźniej samsung ma cały czas pod górkę i nowy rok w tym nie pomógł 🤭
DziniMclaren
Journeyman
Opcje
Obejrzałem poradnik jak to zrobić tylko czy wtedy wszystko z tel jest okej to znaczy aktualizacje itd są automatycznie czy trzeba je pobierać manualnie
0 Like
Safarez
Pathfinder
Opcje
Nie tego można się spodziewać po takiej korporacji z renomą na całym swiecie
0 Like
Safarez
Pathfinder
Opcje
Ja z kolei czekałem najbardziej ja now brief bo usprawniłby mi pracę i posortował ważne rzeczy żeby nie wchodzić do wielu aplikacji tylko mieć w jednym miejscu wszystko. No i s24 nie dostalo😅 słyszałem że ma jednak być tylko później.
0 Like
s24ultr
Journeyman
Opcje
Siemano, mam s24u z rynku uae, i według plotek/ lewego harmonogramu aktu do ui 7 miałem dostać 14 kwietnia. 
Teraz czytam o tym, że aktualizacja została wstrzymana ponieważ zauważono problem z odblokowywaniem telefonu. 
Ma ktoś może więcej informacji ile więcej błędów jest w one ui 7? 
Albo z własnego doświadczenia zauważył że coś nie działa jak powinno? 
Ktos podzieli się odczuciami przejścia z 6.1 do 7? Itd 
Warto nie warto? 
0 Like
MarcinCho
Troubleshooter
Opcje
Warto
0 Like