Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Pamięć inne

(Temat utworzony: 11-11-2022 11:55 AM)
312 Wyświetlenia
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Cześć. 
Czego dotyczą pliki opisane jako "inne"?
W moim przypadku jest to aż 20gb, czy mógłbym się ich jakoś pozbyć, poza factory reset?
Jeśli w grę wchodzi tylko factory reset, to jaka jest szansa, że pliki "inne" zostaną zredukowane o konkretną wartość, a nie o parę MB??
image

428 Odpowiedzi
19tom86
Pioneer
Opcje
U mnie 62 GB. Wydaje mi się że to o wiele za dużo
0 Like
19tom86
Pioneer
Opcje
Ja właśnie nie brałem udziału w programie beta i dziwi mnie wielkość folderu system
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@19tom86, teraz masz Android 13, tak? Jeśli tak, to w sumie można zobaczyć taką zależność, że i Ty, i @kamil40013, macie A13 i o wiele większą ilość GB zajętych przez system. Może ten Android 13 rzeczywiście tyle waży?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@19tom86, W najbliższym czasie będę przeprowadzać hard reset i dam znać ile zajmuje czysty system.

19tom86
Pioneer
Opcje
Ok. Czekamy.
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@19tom86, Powracam z odpowiedzią. Rozmiar systemu po przywróceniu ustawień fabrycznych prawie się nie zmienił. Wynosi 53,53 GB

S22 Ultra BVJA po wipe dataS22 Ultra BVJA po wipe data

19tom86
Pioneer
Opcje
To ten system stanowczo za dużo zajmuje 🙉 współczuję osoba które kupiły telefon z 128gb
0 Like
19tom86
Pioneer
Opcje
Tak android 13.
0 Like
tomcza
Explorer
Opcje

Cześć,

Ile pamięci zajmuje Wam system w S22U? U mnie jest to ponad 50 GB!!! Dla mnie rzecz niespotykana. Dobrze, że mam wersję 256GB, bo przy 128GB, to bym się załamał. 

image

rybus85
Helping Hand
Opcje
Pikuś. U mnie w s21 86,36GB 😜 Ja tam nie sprawdzam. I tak mam nielimitowane miejsce w chmurze(pamiątka po pixelu jak można było zrobić sobie za free).
Obstawiam błąd. Bo foto i wideo pokazuje tyle co nic. Więc pewnie android 13 wrzucił wszystko do jednego worka. Bo teraz zdjęcia pokazuje mi z 1,5GB
0 Like