Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Powiadomienia messneger w SG24U

(Temat utworzony: 19-09-2024 08:59 AM)
468 Wyświetlenia
Piotr_Z
Explorer
Opcje

Dzień dobry

Mam problem z powiadomieniami z aplikacji messenger zarówno na koncie prywatnym jak i firmowym podpiętym do mojego głównego konta.

Do tej pory wszystko działało normalnie, nagle messenger przestał wysyłać jakiekolwiek powiadomienia, nie pokazuje ikony powiadomienia na pasku stanu w górze ekranu.

Poczytałem na forum, sprawdziłem kilka różnych opcji rozwiązania problemu (deinstalacja, zerowanie uprawnień, ustawienia samego messengera) i nic.

Czy mogę prosić o pomoc w rozwiązaniu problemu?

0 Like
10 Odpowiedzi
Piotr1969
Pioneer
Opcje
Niestety, nie tylko w przypadku Messengera tak się dzieje. Mam podobnie z innymi aplikacjami.
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Piotr_Z @Piotr1969  Jak rozumiem obydwa konta są tej samej osoby? Zerowałeś preferencje aplikacji?

Ustawienia > Aplikacje > 3 kropki u góry po prawej > Zeruj preferencje.

Jeżeli to nie pomoże, zresetuj też resztę ustawień:

Ustawienia > Zarządzanie ogólne > Resetowanie > Resetowanie wszystkich ustawień.

0 Like
Piotr1969
Pioneer
Opcje
Jakie dwa konta? U mnie tak się dzieje, na przykład, w aplikacjach iRobot i tvn24go.
0 Like
Arturio40
Navigator
Opcje
Po aktualizacji wyskakuje mi dymek ale nie ma żadnego zdjęcia tylko sama wiadomość
0 Like
Piotr_Z
Explorer
Opcje
Wszystkiego próbowałem,zerowanie aplikacji,usuwanie,instalowanie ponowne etc.Efekt jest taki sam,tzn jakby powiadomienia z mess były totalnie wyłączone.Musze dopiero wejść w messenger żeby zobaczyć że pojawiły się nowe wiadomości.
FB jako taki wysyła powiadomienia.
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Piotr_Z, A ustawiłeś opcję użycia baterii na nieograniczoną dla Messengera ?

Screenshot_20240919_151124_Settings.jpg

Piotr_Z
Explorer
Opcje
Miałem zoptymalizowany,zmieniam na nieograniczony,zobaczymy,dzięki 1726751721815_1726751721806_0.jpg
Piotr_Z
Explorer
Opcje
Nie wierzę,ale chyba działa;)
Piotr_Z
Explorer
Opcje
Dziękuję bardzo;)