Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S22 Ultra czarny ekran oraz zacinanie

(Temat utworzony: 02-03-2022 12:25 AM)
15171 Wyświetlenia
Ares1ty
Explorer
Opcje

Hej :smiling-face:
Użytkuję już ponad tydzień swojego S22 ultra i zauważyłem dziwne zachowania telefonu, czasem łapie lagi na zwykłym przeglądaniu Internetu o innych aplikacjach nie wspomnę bo też się zdarza i to bardzo. Kolejna poważna usterka to wyłączające się podświetlenie ekranu, zauważyłem to w szczególności czytając newsy z FREE, odpalam jakiegoś newsa i ekran robi się czarny, dotyk działa jestem w stanie ściagnąć górny pasek i wtedy się uruchamia po zablokowaniu i odblokowaniu przez chwilę jest okej, później znowu się to dzieje, kilka razy też miałem taką sytuację w grze oraz używając przeglądarki, reset pomaga na jakiś czas, ale nie wróży to dobrze. Ktoś ? coś poradzi ?

362 Odpowiedzi
JakubKrawczyk
Journeyman
Opcje

Jak radziłeś zrobiłem clear wipe partition, dzisiaj ponownie 30s zwiecha z wyświetloną połową linii papilarnych. Zatem to nie rozwiązuje problemu.

0 Like
JakubKrawczyk
Journeyman
Opcje

To prawda, akualuzaje niczego w tej kwestii nie naprawiły.

0 Like
Richard89
Explorer
Opcje

Zrobilem research zagraniczmych for samsunga, i problem ten sam. Zatrważający jest to, że tyle czasu od premiery telefo nadal nie został załatany z tak krytycznego błedu, w obecny stanie nie da się pracować na tym telefonie. Wysłalem dziesiątki raportów o błędach i myślę ze nie tylko ja i nadal zero odzewu. Brak profesjonalizmu poraża. 

0 Like
Przechodzień63
Pioneer
Opcje
W moim Galaxy 22 Ultra zacina się co jakiś czas przycisk do odczytu odcisku palca. Z reguły można to rozpoznać po tym, że grafika odcisku palca pojawia się częściowo.  Wtedy telefon nie reaguje na dotyk w miejscu odcisku palca i nie można się do niego zalogować. 
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, proponuję na początek usunąć odcisk palca i dodać go ponownie
0 Like
salpiotr
First Poster
Opcje
Usunięcie odcisku nic nie daje, reset urządzenia nie pomaga na długo. Raz dziennie się to dzieje czasami dwa. Mam nadzieję że jakaś aktualizacja to poprawi IMG_20220321_202344_22807_1647890625.jpg
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
W takim razie trzeba czekać na kolejną aktualizację
0 Like
Przechodzień63
Pioneer
Opcje

cześć 

To nie jest problem w odczycie odcisku palca tylko w działaniu apki do odczytu odcisku palca blokuje sie w pół kroku i zawiesza cały system.

W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Ok. Myślę, że trzeba poczekać na kolejną aktualizację. W tym przypadku reset ani wipe cache partition nic nie dają
cezkoz
Explorer
Opcje
Zgłaszałem to już kilka razy do Samsunga. Pewnie przyjdzie poczekać na aktualizację.
0 Like