Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Galaxy s20 FE - zaawansowane ustawienia ekranu.

(Temat utworzony: 25-01-2021 04:28 PM)
1797 Wyświetlenia
Vaadeer
Pathfinder
Opcje
Hi.
Gdy wejde w zaawansowane ustawienia ekranu,(tryb koloru: żywy) nie wazne czy dam wszystkie barwy RGB na min czy na maks, nic sie nie zmienia.

Obrazki poglądowe na nic nie reagują.
Nic sie nie zmienia.

Sprawdzilem na S10 i and10 i jest to samo.

Po co w ogóle jest ta opcja? Umyka mi coś? Czy jestem za głupi by zrozumieć jak to działa

image

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Zmiany w kolorach są minimalne i dlatego na pierwszy rzut oka nie widać żadnych zmian. Jeżeli przypatrzysz się dokładniej to zauważysz drobne różnice. Ustawienia balansu bieli jak sama nazwa wskazuje służą wyłącznie do regulacji bieli i dlatego różnice są minimalne.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

7 Odpowiedzi
yungstarzec
Apprentice
Opcje
Sprawdzane na A71. Jest tak samo
grzes1616
Pioneer
Opcje
Na S10e mam wrażenie że kolory obrazków bardzo niewiele się zmieniają podczas całkowitego przestawienia suwaków. Natomiast zmienia się kolor biały, widoczny dookoła w tym menu .
kotka
Explorer
Opcje
dobry telefon s 20
0 Like
Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Zmiany w kolorach są minimalne i dlatego na pierwszy rzut oka nie widać żadnych zmian. Jeżeli przypatrzysz się dokładniej to zauważysz drobne różnice. Ustawienia balansu bieli jak sama nazwa wskazuje służą wyłącznie do regulacji bieli i dlatego różnice są minimalne.

Wózuś
Apprentice
Opcje
Według mnie samsung odwalił manianę z tym ustawianiem kolorów. Żywy tryb jest za jaskrawy, a naturalny tryb jest za bardzo wyprany z kolorów, nie ma nic pomiędzy
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje
magdik
First Poster
Opcje
Dokładnie mam takie same odczucia niestety 😞
0 Like