Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ciekawe tapety dla telefonów z rodziny Galaxy S10

(Temat utworzony: 09-03-2019 12:19 AM)
2339 Wyświetlenia
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Myślałem, że jeżeli chodzi o tapety do telefonów to już nic nie jest mnie w stanie zaskoczyć. Dzisiaj przeglądając internet trafiłem na szalenie ciekawy pomysł na wykorzystanie przednich aparatów w telefonach Galaxy S10 przy tworzeniu tapet. Zresztą sami zobaczcie!

tapeta.jpg

Autorem tapet jest Matt B (Twitter @Mattcabb) i z tego co widzę to jest nasz rodak :winking-face: Publikując tapety na swoim koncie Twitter dodał informację, że Samsung powinien być dumny ze swoich przednich aparatów i nie powinien ukrywać ich za pomocą ciemnych tapet. Potwierdzam!

Tapety możecie pobrać bezpośrednio z konta Twitter użytkownika Matt B (odnośnik podałem powyżej). Znajdziecie tam różne postacie. Jak Wam się podoba takie podejście do tworzenia tapet dla telefonów S10?

PS Napisałem wiadomość do Matt B. Mam nadzieję, że wpadnie do nas na forum i stworzy jeszcze kilka ciekawych projektów :winking-face:

61 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@vdsl2 dodałem tylko do przykładów tapet. W pełnej rozdzielczości już ich nie będzie. :winking-face:

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Moja odpowiedź na Kim Dzong Una. :winking-face::smiling-face:

Putin1_f.png  Kim Dzong Un.png

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Zachęcam do zerknięcia na profil @Mattcabb na Twitterze. Pojawiło się kilka nowych ciekawych tapet. Poniżej jedna z nowości :winking-face:

Monsters.jpg

Szewcu72
MegaStar
Opcje

Moje wersje robocze tapet na ekranie S10+. :winking-face:

S10+.png

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Na telefonie wyglądają zdecydowanie lepiej! Dobra robota :winking-face:

Szewcu72
MegaStar
Opcje

@mirudo24 Aż sam się zdziwiłem, bo "na oko" tworzone. :winking-face::smiling-face:

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Moja twórczość, w wersji dla modelu S10+

Alien.png  Fotoradar_1.png  Fotoradar_2.jpg  Kosmoś.png  Nurek.png  Putin.png

Szewcu72
MegaStar
Opcje

Poniżej tapety dla wersji S10 - z jednym aparatem.

cyklop.jpg    dzięcioł.jpg    dziupla.jpg

Niestety nie mam wersji S10 i nie miałem jak sprawdzić, czy pokrywają się one z przednim obiektywem. 😞

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Szewcu72, może warto pobrać tapety przygotowane przez kogoś innego dla S10 i sprawdzić dokładne położenie wycięcia pod przedni aparat? Może w ten sposób uda się przygotować tapety?

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@mirudo24 i tak też je przygotowywałem, ale poczekajmy też na twórczość naszych forumowiczów.

0 Like