Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Słabe zdjęcia z Note 20 Ultra

(Temat utworzony: 16-04-2022 10:29 PM)
725 Wyświetlenia
Baritech
Journeyman
Opcje
Witam

Dziś zakupiłem żonie flip 3 a poprzednio miałaś s20 i muszę powiedzieć że oby dwa telefon robią ładniejsze zdjęcia niż mój note 20 Ultra.

Czy to normalne czy coś mam z aparatem nie tak.
Zdjęcia w domu z s20 lub flip są dużo ładniejsze. Kolory też lepiej wyglądają.

Pozdrawiam
0 Like
7 Odpowiedzi
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
To już leciwy telefon ale bez przesady. S20 to podobna klasa co Note 20. Zdjęcia powinny być zbliżone. Wrzuć fotografie najlepiej tej samej sceny obydwoma smartfonami to porównamy.

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
Baritech
Journeyman
Opcje
Jutro wstawię. Ale flip 3 to ju wogole robi sporo lepsze foty
0 Like
Baritech
Journeyman
Opcje
Które lepsze?20220417_102312_1462_1650183794.jpg20220417_102307_1463_1650183883.jpg
0 Like
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Moje skromne oko podpowiada, że prawe zdjęcie lepsze. Z drugiej strony żadne z powyższych nie różni się na tyle by mówić o złej pracy aparatu. Różnica balansu bieli / kontrastu / ostrości.

Jeśli Cie to mocno martwi możesz spróbować wyczyścić dane oraz pamięć aplikacji Aparat. Przy okazji możesz też wykonać czyszczenie pamięci podręcznej telefonu tzw. wipe cache partition.

Opcja wipe cache partition nie usuwa żadnych danych z telefonu. Wszystkie dane użytkownika oraz ustawienia telefonu pozostaną bez zmian.

Instrukcja jak wykonać :

https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-android-11-one-ui-3-jak-wej%C5...

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Baritech  Oba są bardzo dobre :smiling-face:

Baritech
Journeyman
Opcje
Mi się bardziej podoba jakoś to po lewej. Z nota wydaje mi się lekko za ciemne.

0 Like
marchello666
Voyager
Opcje
To jest polityka firmy. Oprogramowanie specjalnie pogarsza jakość zdjęć. Masz kupić nowy telefon dwa razy w roku. Co se myślisz 😉 😂
0 Like